Apple’ın en pahalı kulaklık serilerinden biri olan AirPods kulaklıkları, aynı zamanda markanın en farklı kulaklık modellerinden de biri olarak biliniyor. Piyasa çıkış yaptığı andan itibaren tartışmaları da beraberinde getiren kulaklıkların tamamen kablosuz olması ve birbirleriyle de bağlantısı olmaması AirPods kulaklıklarının çok kolay kaybolabileceği iddialarını gündeme getirmişti. Apple’ın bu sorunu çözmek için iOS 10.3 sonrasında “AirPods’umu Bul” uygulamasını sunmasıyla, konu hakkında da tartışmalar son bulmuştu. Tüm bunlarla beraber bir yandan da Apple’ın kulaklıklarını güncellemeye devam ettiğini de söylemek gerekiyor. Eleştirilere cevap verme adına güncellemelerle kulaklıklarını güçlendiren marka son olarak AirPods 3.7.2 Güncellemesi için yayın yaptı.

AirPods 3.7.2 Güncellemesi Nasıl Yüklenir?

Apple’ın kulaklıkları için bugün yayınladığı AirPods 3.7.2 Güncellemesi sonrasında markanın nasıl değişiklikler yaptığı da ortaya çıktı. Genel olarak AirPods 3.7.2 Güncellemesi sonrasında çok köklü değişimler gelmiyor olsa da bu güncelleme sürümüyle beraber kulaklıkların batarya ve bağlantılarında yaşanan sorunların önüne geçildiği belirtiliyor. AirPods 3.7.2 Güncellemesi için sürüm notlarının yayınlanmaması ve yeniliklerin net olarak açıklanmaması nedeniyle sorun düzeltmelerin dışında yeni bir özellik olup olmadığını bilemiyoruz.

AirPods 3.7.2 Güncellemesi için yüklemenin nasıl yapılacağından söz edecek olursak;

  • AirPods 3.7.2 Güncellemesi için ilk yapmanız gereken kulaklıkları şarj kutusunun içerisine yerleştirmek.
  • Kulaklıkların şarj kutusuna yerleştirilmesinin ardından iPhone akıllı telefonlarıyla yapılacak olan ilk eşleştirmede otomatik olarak güncelleme yapılıyor. Tabi bunun için iPhone akıllı telefonunuzun internet erişimini açmanız gerekiyor. AirPods 3.7.2 Güncellemesi bu şekilde otomatik olarak yapılmakta.