Kısa süre önce Asus’un yeni seri akıllı telefonlarını tanıtacağının ortaya çıktığını haberlerimizde konu edinmiştik. Yeni seri akıllı telefonları ne zaman tanıtacak derken marka sonunda ASUS Zenfone 4 Max akıllı telefonlarını tanıttı. Peki ASUS Zenfone 4 Max modelinin özellikleri neler olacak? İşte ilk detaylarla ASUS Zenfone 4 Max serisi!

ASUS Zenfone 4 Max Tasarımı

Tasarım kısmında arka kısımda Asus logosunun öne çıkacağını gösteren akıllı telefonun, ön kısmında ise Home tuşu ve geniş bir ekran bölümü yer aldığı görülüyor. Biraz daha kalın bir model olan yeni serinin 8.9 mm kalınlığında olduğunu görüyoruz. Fakat genel olarak yeni renk seçenekleriyle beraber şık bir tasarım sunulduğunu da belirtelim.

ASUS Zenfone 4 Max Teknik Özellikleri

Yeni seri akıllı telefonun teknik özellikleri kısmında ise orta segmentin özelliklerini görmekteyiz. ASUS Zenfone 4 Max, işlemci kısmında Snapdragon 425 modelini kullanacak Bunun yanında bir başka seride ise Snapdragon 430 işlemcilerinin kullanılması bekleniyor. Yani iki farklı model ile karşılaşacağız. Ram kısmında da 2 ve 4 GB iki farklı seçim şansımız olacak. Depolama alanı ise 16,32 ve 46 GB olacak.

ASUS Zenfone 4 Max Ekran Özellikleri

5.5 inç ekran boyutuna sahip olacak olan yeni seri akıllı telefonların Full HD ekran çözünürlüğü sunması ve IPS LCD panele sahip olması bekleniyor. Çift arka kamerasında 13 MP değerine yer verecek olan yeni seri akıllı telefonların, ön kısmında ise 8 MP değerinde kamera kullanılacak. Tam 5000 mAh değerinde pilleriyle beraber fark yaratacak olan akıllı telefonların 235 dolar gibi bir rakamla satılacağı da belirtiliyor.