Snapchat ile birlikte kullanıcılar yüz değiştirme uygulamalarına daha çok kullanmaya başladı. Yüz değiştirme uygulamları denilince akla gelen ilk uygulamalardan olan FaceApp sonunda Android'e geldi.

FaceApp Android'e Geldi!

Son dönemde artık telefon fotoğrafçılığı önemli bir artış gösterdi. Kullanıcılar artık akıllı telefonlarından hem fotoğraf çekip hem de bu fotoğrafları telefonları üzerinden editleyebiliyor. Fotoğraf editleme denilince akla gelen ilk uygulamalardan olan FaceApp ilk olarak iOS için sunulmuştu. İlk çıktığı günden itibaren iOS platformunda bir milyon kullanıcıdan fazla kişi tarafından indirilen FaceApp sonunda Android platformu içinde çıktı.

Önemli Özellikler Barındırıyor!

FaceApp, diğer fotoğraf editleme uygulamalarından farklı olarak fotoğraflardaki sinir ağlarını kullanarak fotoğraflardaki insanların yüz ifadelerini değiştirebiliyor. Bu uygulama ile birlikte kişileri gülümsetebilir. ayrıca kişileri gençleştirebilir ve yaşlandırabilirsiniz. Fotoğraflardaki kişilerin ayrıca cinsiyetleri değiştirilebilecek.

Ücretsiz Olarak İndirilebiliyor!

Kullanıcıların pek çok işlemini kolayca halledebilen FaceApp uygulaması Android 4.4 KitKat ve üzeri Android sürümleri tarafından indirilebilecek. Google Play Store üzerinde kısa bir süre önce indirilmeye sunulan bu uygulama daha şimdiden binlerce kişi tarafından indirildi. Son olarak FaceApp ücretsiz olarak indirilebiliyor ancak bu sürüm bazı reklamlarla destekleniyor.