Samsung'un çok kısa bir sürede tanıtılacak olan yeni amiral gemisinin sızdırılmayan bir tarafının kalmadığını düşüneneler yanılabilir zira bu sefer Samsung'un yeni amiral gemisi çalışır halde sızdı. Samsung'un yeni amiral gemisinin en net ve tam boyutlarında net bir şekilde ortaya çıkan yeni amiral gemisi tıpkı diğer sızıntılarda olan fotoğraflara çok benziyor.

Samsung Galaxy S8 İris Tarayıcıyla Geliyor!

Samsumg Galaxy S8'in en önemli noktası olacak olan Edge paneli bu sızıntılarda en net bir şekilde kendine yer buluyor. Samsung Galaxy S8'in sızdırılan görselinde ortaya çıkan 5 ayrı boşluğun ise kullanıcıların ilk kez Galaxy Note 7'de gördüğü iris tarayıcı olarak karşımıza çıkıyor.

Bixby'nin Varlığı Doğrulanamadı!

Samsung'un ilk olarak Galaxy Note 7'de sunduğu pek çok kişi tarafından büyük bir beğeniyle kullanılan Always On Display teknolojisi de Samsung Galaxy S8'de kendisine yer buluyor. Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy S8'de kendi gelişmiş sanal asistanı Bixby'nin olup olmayacağı şimdilik bilinmiyor. Samsung'un sızdırılan görsellerde yeni amiral gemisi için ekstra özellikler getirdiği görülüyor. Akıllı telefonun çalışır haldeyken sızdırılmış olan bu görselleri pek çok kişiyi tatmin edip Samsung Galaxy S8 böyle gelecek şeklinde yorumlanmasına neden olabilir ancak bu görseller tam olarak kesin bir fikir belirtmeye bilir. Kaldı ki sızdırılan görsellerin Samsung Galaxy S8'e mi yoksa Galaxy S8 Plus'a mı ait olduğu bilinmiyor. Bakalım Samsung gelecek ay bizleri şaşırtıp Samsung Galaxy S8'i çok farklı bir şekilde mi sunacak ?