Samsung'un merakla beklenen yeni amiral gemileri Samsung Galaxy S8 ve daha büyük ekranlı modeli olan Samsung Galaxy S8 Plus'ın tanıtılacağı güne çok az bir süre kala yeni amiral gemi modelleri hakkında yeni detaylar gelmeye devam ediyor.

Samsung Yeni İşlemcisini Çok Yakında Tanıtacak!

Samsung'un yeni amiral gemilerine ilişkin gelen son bilgiler pek çok kişiyi meraklandırmaya yetti. Samsung kendisine ait olan yeni Exynos 9 işlemcisini tanıttı ve işlemcilerin çok yakında sunulacağını açıkladı. Samsung'un "çok yakında" ifadesinin Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus'ın tanıtılacağı tarih olan 29 Mart tarihini işaret etmesi oldukça muhtemel bir ihtimal olarak karşımıza çıkıyor.

Samsung'un Yeni Amiral Gemisi Exynos İşlemciyle Gelebilir!

Bilindiği gibi Android cephesinde akıllı telefon üreticileri telefon ya da tabletlerinde işlemci olarak ya Qualcomm'un ya da Samsung'un işlemcilerine yer veriyor. Aynı şekilde Samsung'da üretmiş olduğu Galaxy S serisi modellerinde ülkelere göre Qualcomm ya da Samsung Exynos işlemcilere yer veriyor. Sadece Samsung Galaxy S6 serisinde Qualcomm yerine kendi işlemcisi olan Exynos işlemcilerini kullanmıştı. Ancak burada Samsung Qualcomm'un Snapdragon 810 işlemcilerinin ısınma sorunundan dolayı böyle bir yol izlediğini açıklamıştı.

Yeni Galaxy'ler 6 GB RAM İle Gelecek!

Ayrıca Samsung Çin'deki tüm Samsung Galaxy S8 modellerinin 6 GB RAM ile geleceği doğrulandı. Samsung'un merakla beklenen yeni amiral gemisinin tanıtımında Samsung'un merakla beklenen yeni amiral gemilerinin tüm detayları ortaya çıkacak.