Samsung'un kısa bir süre içerisinde tanıtacağı yeni amiral gemisiyle ilgili hemen hemen her gün yeni bir sızıntı ortaya çıkıyor. Samsung'un yeni amiral gemisiyle ilgili bu sefer farklı bir sızıntı söz konusu!

Evan Blass Yeniden Sızdırdı!

Samsung'un merakla beklenen yeni amiral gemisi Galaxy S8 ile ilgili bu sefer kayıt sayfasında bir görsel paylaşıldı. Daha çıkmadan önce her gün yeni bir sızıntısı çıkan ve sızdırılmayan bir tarafı kalmayan Samsung'un yeni amiral gemisi Glaayx S8 ile ilgili yeni bir sızıntı daha gün yüzüne çıktı. Samsung'un yeni amiral gemisiyle ilgili olan bu sızıntı Twitter üzerinden paylaştığı başarılı sızıntılarla adından söz ettiren Evan Blass'a ait. Samsung'un yeni amiral gemisi olacak olan Galaxy S8'e ait pek çok özellik daha önceden sızdırılmıştı. Sızdırılmayan bir tarafı kalmayan Samsung'un yeni amiral gemisini sızıntı konusunda başarılarıyla tanınan Evan Blass yeniden sızdırıldı. Evan Blass daha önce pek çok kez sızdırdığı Samsung'un yeni amiral gemisini bu kez kayıt sayfasından bir görselle sızdırdı.

Galaxy S8 İle İlgili Bilgiler Paylaşılacak!

Galaxy S8'e ait gerek tasarım gerekse özellikler bugüne kadar pek çok sızdırıldı. son zamanlarda internette Samsung'un Galaxy S8 modeline ait olabilecek daha gerçekçi fotoğraflarla karşı karşıya kalıyoruz. Bu sızıntıların önemli isimlerinden olan Evan Blass yeni bir sızıntıya daha imza attı. "Unbox Your Phone" başlığının dikkat çektiği paylaşılan görselde Galaxy S8 ile ilgili son gelişmeleri önceden öğrenebilmek adına kayıt olunabileceği ifade ediliyor. Ayrıca görselde yazılan yazı telefonunu kavisli yüzeyleriyle çevçevelendimş durumda olması dikkat çekiyor. Evan Blass tarafından paylaşıan bu kayıt sayfasının kısa bir süre sonra tüm kullanıcılara açılması bekleniyor.

29 Mart Tarihinde Tanıtılması Bekleniyor!

Samsung gelen haberlere göre yeni amiral gemisini MWC 2017 fuarında tanıtmayacak ancak yeni amiral gemisi hakkında bir takım bilgilerle birlikte yeni amiral gemisini ne zaman tanıtacağını da bu fuarda açıklayacak. Gelen son iddialara göre Samsuıng yeni amiral gemisini 29 Mart'ta tanıtacak.