HBO tarafından sunulan Game of Thrones dizisi yayınlanan ilk sezonundan bu yana dünyanın en çok konuşulan televizyon yapımlarından biri oldu. Gerek konu edindiği hikaye gerekse de benzersiz savaş sahneleriyle dikkat çeken dizi Game of Thrones, bu yapısıyla beraber kısa süre içerisinde binlerce hatta milyonlarca izleyici kitlesine de ulaşmayı başarmış olan bir dizi olarak değerlendiriliyor. Şimdiye kadar toplamda 6 sezonu sunulan Game of Thrones dizisinin şimdilerde ise son sezonu olarak adlandırılan 7.sezonunun yayınlanması bekleniyor. Peki yeni sezon hakkında ne biliyoruz?

Game of Thrones 7.sezon Yayın Tarihi

Öncelikle dizinin yayınlanan fragmanlarından sonra yapımın ilk bölümünün 17 Temmuz’da yayınlanacağının ortaya çıktığını belirtelim. İlk bölümü yayınlanmasının ardından her hafta yeni bir bölümü yayınlanacak olan Game of Thrones 7.sezonun toplamda ise 7 bölüm olacağı da açıklanan bir başka bilgi.

Game of Thrones 7.Sezon Nasıl İzlenebilir?

Game of Thrones 7.sezon için en çok sorulan sorulardan biri ise dizinin nasıl izlenebileceği. Telif hakları nedeniyle ücretsiz izleme olanağı yavaş yavaş son bulan dizinin yayın haklarının bu sene de Digitürk elinde olacağı belirtiliyor. Bu nedenle dizinin Digitürk üzerinden izlenebileceği belirtiliyor. Bunun dışında Game of Thrones resmi bir yayın kanalı daha açıklanmış değil.