Ülkemizin lider akıllı telefon üreticilerinden olan General Mobile'ın yeni akıllı telefonu General Mobile 6 tanıtıldı. İişte General Mobile 6 özellikleri! Ülkemizde Android One programına dahil olan yerli akıllı telefon üreticimiz olan General Mobile'ın yeni akıllı telefonu General Mobile 6, gelişmiş özellikler ve baştan aşağı yenilenen tasarımıyla dikkat çekiyor.

MediaTek İşlemciden Güç Alıyor!

General Mobile'ın yeni akıllı telefonu GM 6 gücünü MediaTek'in MT6737T işlemcisinden güç alıyor. GM 6'da kullanılan bu işlemcinin detaylarına gelecek olursak 4 çekirdek gücüden olan bu işlemci 1.5 GHz Cortex A53 bulunuyor. General Mobile'ın bu yeni akıllı telefonu ayrıca 3 GB RAM ile desteklenmiş durumda ve cihazda ayrıca 32 GB dahili depolama alanı bulunuyor ve bu depolama alanı microSD kart ile arttırılabiliyor. Sahip olduğu Cat 4 modpem sayesinde LTE bağlantı noktasında 150 mbit hızında indirme ve 50 mbit hızında yükleme yapabilen GM 6 sahip olduğu Dolby Audio ile birlikte 5+1 ses deneyimini kullanıcılarına yaşatıyor. Bilindiği gibi son zamanlarda akıllı telefonlarda FM radyo özelliğine yer verilmiyor ancak General Mobile yeni akıllı telefonu GM 6'da FM radyo özelliğine yer vermiş. Bu sayede kullanıcılar herhangi bir internet bağlantısı olmadan telefonları üzerinden radyo dinleyebilecekler. 5 inç büyüklüğünde bir IPS HDD ekranla gelen GM 6'niin ekranı 2.5 D şeklinde tasarlanmış. Ekranı çizilmelere karşı ise Gorilla Glass teknolojisi koruyor. Ekranın alt tarafına konumlandırılmış olan parmak izi okuyucusu sayesinde 0.2 milisaniye gibi oldukça çok az bir zaman zarfında kullanıcıların kimliklerini tespit eden GM 6 sahip olduğu tasarımla kullanıcıları büyülüyor.

Gelişmiş Teknolojilerle Geliyor!

Ülkemizde de son zamanlarda kullanılmaya başlanan VoLTE teknolojisiyle HD+ kalitesinde sesli görüşmeler yapabilmeyi mümkün kılan GM 6 ayrıca ViLTE ile yüksek kalitede görüntülü görüşmelerde yapabiliyor. 13 megapiksel çözünürlüğünde bir ana kara ve 8 megapiksel çözünürlüğünde bir selfie kamerasıyla geliyor.

3 Farklı Renkle Geliyor!

3.000 mAh kapasiteli bir bataryadan enerji alan GM 6 Android 7.0 Nougat işletim sistemiyle geliyor. GM 6 ayrıca 3 farklı renk seçeneği ve Çift SIM kart desteğiyle geliyor. Bakalım General Mobile'in yeni akıllı telefonu kullanıcılar tarafından beğenilecek mi ?