Google'ın ilk akıllı telefonu sayılabilecek Google Pixel'in yeni modelinin kulaklık girişi olmadan gelebileceği ortaya çıktı! İşte Google'ın merakla beklenen yeni akıllı telefonuyla ilgili detaylar. Teknoloji devi Google bir türlü akıllı telefon pazarında adından söz ettiremedi. Google'ın daha önceden bir takım ayrıcalıklarla satışa sunduğu modeller kullanıcılar tarafından beklenen ilgili görmedi. Google bunun üzerine geçmişte yaptığı tüm hatalardan ders çıkartıp yeni bir ürün ortaya çıkarttı. Google'ın Pixel adında çıkarttığı bu bu cihaz kullanıcılar tarafından farklı tepkiler almıştı. Google şimdide Pixel cihazının yeni modeli üzerinde çalışmaya başladı.

Bilgi Bir Google Dökümanından Alındı!

Google'ın yeni Pixel cihazı hakkında gelen bilgilere bakılırsa Apple'ın iPhone 7'de kaldırdığı kulaklık girişini Google'da kaldıracak. Bilinidği gibi Apple'ın iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modelinde kaldırdığı kulaklık girişi başta pek çok kullanıcı tarafından eleştirilmişti ancak biraz vakit geçtikten sonra kullanıcılar bu duruma alışmaya başlamıştı. Apple'ın bu hamlesinin ardından Google'da yeni akıllı telefonunda kulaklık girişini kaldıracak. 9to5Google'ın haberine göre Google Pixel 2'de tıpkı iPhone 7 ve iPhone 7 Plus'ta olduğu gibi kulaklık girişi bulunmayacak. Google Pixel 2'de ses USB Type C üzerinden iletilecek. Bu bilginin bir Google dökümanından alındığı ancak bu belgenin yayımlanamayacağı aktarıldı.

Pixel 2 Daha Dayanıklı Olacak!

Google'ın kısa bir sürede çıkacak olan yeni akıllı telefonu Google Pixel 2 ayrıca IP68 sertifikasıyla gelecek. Bilindiği gibi Google'ın bir önceki Pixel cihazı gerek dayanıklılık gerekse tasarımsal anlamda beğenilmemişti. Google bu anlamda Pixel 2 cihazında bir önceki modelde yaptığı hataları yapmayacak. Donanım açısından çok daha güçlü özelliklerle gelecek olan Google Pixel 2 ayrıca kamera anlamında da oldukça iddialı olacak. Google'ın yeni Pixel 2 cihazının özelliklerinin ilerleyen günlerde netleşmesi bekleniyor.