Sonbahar döneminde, akıllı telefon dünyasına eklenecek olan yeni modeller kesinlik kazandı. Bir yandan Huawei markasının çok konuşulacak yeni akıllı telefonları Mate 10, bir yandan ise Google’ın kendi adı ile yayınlayacağı Google Pixel 2 ve Pixel 2 XL akıllı telefonları için hazırlıklar başladı. Hatta yeni model için sona geldik. Yeni telefonlar 4 Ekim günü tanıtılacak. Tanıtım yarın gerçekleştirilecek fakat şimdiden Google Pixel 2 ve Pixel 2 XL modellerinin fiyatları ve çıkış tarihi konusunda bilgiler verilmiş durumda. Peki, yeni modellerin fiyatı ve çıkış tarihi konusunda ne kadar bilgimiz var?

Google Pixel 2 ve Pixel 2 XL Fiyatları

Telefonların özellikleri konusunda şimdiden bilgi paylaşımı yapmayacağız. Daha önce beklenen özellikler konusunda birçok yazı paylaştık. Geri kalan, kesin özellik bilgilerini yarın öğrenmek mümkün olacak. Basın bilgilendirmelerinde yer alan fiyat ve çıkış tarihi konusunda bilgilerden bahsedeceğiz. Google Pixel 2 ve Pixel 2 XL modelleri için şu an için en net bilgiler fiyat ve çıkış tarihi bilgileri.

Google Pixel 2 Fiyatı ve Çıkış Tarihi

Android Oreo güncellemesiyle gelecek modelin, fiyatının 650 ile 750 dolar arasında değişeceği açıklandı. 128 GB depolama alanına sahip olan Google Pixel 2’nin 750 dolar, 64 GB depolama alanına sahip olan Google Pixel 2 ise 650 dolar olacak. Bu modeller 19 Ekim tarihinde satışa çıkacak. Google Pixel 2 ve Pixel 2 XL

Google Pixel 2 XL Fiyatı ve Çıkış Tarihi

Biraz daha profesyonel bir model olacak XL modelinin ise 850 ile 950 dolar arasında değiştiğini göreceğiz. 64 GB versiyon 850 dolar, 128 GB versiyon ise 950 dolara satılacak. Bu telefonlar ise 15 Kasım tarihinde satışa çıkacak. Daha net bilgileri tanıtımda göreceğiz.