Google’ın mobil işletim sistemi Android sürekli olarak gelişmeye devam ederken Google geçtiğimiz günlerde Google Play Store için yayınladığı güncelleme ile birlikte Google Play Store’a yeni “Haftanın Ücretsiz Uygulaması”’nı getirdi.

Her Hafta Bir İçerik Ücretsiz Olacak!

Google Play Store’a gelen bu yeni güncelleme ile birlikte artık Google Play Store’da Haftanın Ücretsiz Uygulaması köşesi olacak. Bu köşede tıpkı Apple’ın iOS işletim sisteminde yaptığı gibi her hafta bir uygulama ücretsiz olarak Android kullanıcılarına sunulacak.

Card Wars – Adventure Time Ücretsiz Oldu!

Bilindiği gibi Google daha önce de Google Play Store için böyle bir uygulama başlatmıştı ancak sonrasında sebepsiz olarak kaldırmıştı. Kullanıcıların Android işletim sistemine olan bağlılığını arttırmak için geliştirilen bu Google Play Store’da “Haftanın Ücretsiz Uygulaması” Bölümünde ilk olarak sevilen çizgi filmlerin yapımcısı olan Cartoon Network’ün sevilen çizgi filmi olan Adventure Time’ı esas alan Card Wars – Adventure Time isimli oyunu ücretsiz oldu. Daha önce 10,99 TL’ye satılan bu oyunu Android kullanıcıları bir hafta boyunca ücretsiz olarak indirebilecek.