Apple'ın yeni iPhone modelleri olacak olan iPhone 8 ve iPhone 8 Plus ile ilgili her geçen gün yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Apple ürünlerine ait başarılı tahminleriyle adından söz ettiren Ming-Chi Kuo, Apple'ın yeni iPhone modeli olacak olan iPhone 8 ve iPhone 8 Plus ile son gelişmeleri aktardı. Kuo'ya göre Apple'ın yeni iPhone modeli olacak olan iPhone 8 ve iPhone 8 Plus kablosuz şarj özelliğine sahip olacak ancak bir Apple klasiği olarak bu kablosuz şarj cihazlarını kullanıcılar bir ücret karşılığında alabilecek.

Apple Watch'ın Kablosuz Şarjını Üreten Firmayla Anlaşılmış Olabilir!

Bir önceki açıklamasında Apple'ın yeni iPhone modellerini kablosuz şarjla birlikte sunacağını açıklayan Kuo son açıklamasında bu özelliği ücretli olarak sunacağını açıkladı. Kuo'nun paylaştığı rapora göre Apple yeni iPhone modellerinde kullanılacak olan kablosuz şarj cihazları için Luxshare isimli bir firmayla anlaştı. Apple'ın anlaşma sağladığı bu firmanın Apple'ın ilk giyilebilir ürünü olan Apple Watch'ta kullanılan kablosuz şarj cihazı bobinlerini üreten firmayla aynı olduğu düşünülüyor.

Dönüştürücü Çıkmayacak!

Ming - Chi Kou ayrıca son raporunda önemli bir yeniliği de paylaştı. Kuo'nun paylaştığı bilgiye göre Apple yeni iPhone 8 modellerinde Lightning girişini 3.5 mm jack girişine çeviren aparatı telefonun kutusunda sunmayacak. Apple'ın iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modellerinde kulaklık girişini kaldırmasının arından kutulara koymuş olduğu bu çeviriciler görüşüne göre yeni iPhone modellerinde yer almayacak. Son olarak Kou ayrıca iPhone 8'in özel modelinin 5.8 inç büyüklüğünde OLED bir ekranla geleceğini ve kenarlardan kavisli olacağını ayırca bu modelin 1000 dolardan daha fazla bir etikete sahip olacağını açıkladı.