iPhone 8'in çıkmasına daha çok süre var ancak Apple'ın yeni iPhone modeliyle ilgili gelen söylentilere her geçen gün bir yenisi daha ekleniyor. Apple ürünleriyle ilgili başarılı tahminleriyle adından söz ettiren Ming Chi Kuo bu kez yerni iPhone'un ekranı hakkında önemli ayrıntılar paylaştı.

Yeni iPhone Modellerinin İsimleri Belli Oluyor!

Min Chi Kuo'ya göre iPhone 8'in ekranı 3 farklı boyutta olacak. Bu iPhone modellerinden birisinin ekranı OLED ekrana sahip olacak. Kuo'ya göre OLED ekrana sahip olacak modelin adının iPhone 8 olacağı ancak diğer modellerin adının iPhone 7S ve iPhone 7S Plus olacağı düşünülüyor.

iPhone 8 Farklı Bir Ekran Boyutu Ve Çözünürlüğüyle Gelebilir!

Kuo'ya göre ayrıca iPhone 8'in ekranı, 2437 x 1125 piksel çözünürlüğüne sahip olacak ve büyüklüğü 5.15 inç olacak. iPhone 8 ile ilgili gelen son iddialara bakacak olursak iPhone 8'in ekranı 5.1 ya da 5.2 inç büyüklüğünde olacağı söyleniyordu. Ayrıca Kuo yani iPhone modellerine ait olduğu iddia edilen bir görseli de kullanıcılarla paylaştı. Görsene bakıldığında iPhone 8 olduğu iddia edilen modelde Home tuşu bulunmuyor. Bunun yerine iPhone 8'de MacBook'ta yer alan dokunmatik bir panel yer alıyor. Ayrıca Apple'ın bu yeni iPhone modelinde parmak izi okuyucusu da bu ekran üzerinde sağlanacak.

5.000 TL'ye iPhone 8!

Kuo ayrıca iPhone 8 fiyatı hakkında yeni tahminlerini de paylaştı. Yeni iPhone'un maliyeti yüzde 50 ile yüzde 60 oranında artacak ve bu bilgiler ışığında iPhone 8'in fiyatı 1000 doları geçecek. iPhone 8'in tahmini fiyatına da bakarsak iPhone 8 en iyimser ifadeyle 5.000 TL gibi bir fiyattan satışa çıkabilir.