Apple'ın son iPhone'u olan iPhone 7'nin kırmızı renge sahip olan modeli çok kısa bir süre içerisinde gelecek. Peki teknoloji devi Apple iPhone 7'nin kırmızı renge sahip olan modelini ne zaman satışa sunacak ? İşte tüm detaylar. Apple'ın yeni iPhone modelleri olan iPhone 7 ve iPhone 7 Plus'un sürekli olarak yeni bir renge sahip modelinin daha çıkacağı ancak bu yeni iPhone modelinin ne zaman ve hangi renge sahip olacağı bir türlü bilinmiyordu. Sonunda Apple'ın sevilen iPhone modeli olan iPhone 7 ve iPhone 7 Plus'a hangi renk seçeneğinin ekleneceğinin ve bu renge sahip olan yeni iPhone modellerinin ne zaman satışa sunulacağı ortaya çıktı.

Yeni iPad Modelleri Gelecek!

Apple bizleri yeni bir renge sahip yeni bir iPhone ile kavuşturacak ancak Apple'ın bu etkinliğinde sadece yeni bir renge sahip olan iPhone olmayacak. Apple'ın bu etkinliğinde ayrıca Apple'ın uzun süredir konuşulan yeni iPad modelleri de tanıtıacak. Apple'ın yeni renge sahip olacak olan iPhone modeli ve yeni iPad modellerinin Apple'ın Dünya Geliştiriciler Konferansı'nda ortaya çıkacak.

iPhone SE'ye 128 GB'lık Model Eklenecek!

Apple'ın merakla beklenen yeni konferansı ile ilgili ilk detaylar gelmeye başladı. İlk rapor edilen bilgilere göre Apple'ın küçük ekrana sahip olan modeller kullanan kullanılan kişiler için üretilmiş olan iPhone SE modeliyle ilgili. Gelen bilgilere göre Apple iPhone SE modeline 128 GB'lık depolama alanına sahip olan bir model ekleyecek. Yeni artık iPhone SE 16 GB, 64 GB ve 128 GB olarak sunulacak.

Kırmızı Renkli iPhone 7 Ve iPhone 7 Plus Geliyor!

Apple ayrıca Product RED adında klasikleşen hareketini daha da ilerletmek istiyor. Bu anlamda Apple Product RED etiketine sahip olacak olan yeni iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modellerini satışa sunacak. Apple ürünlerine yönelik doğru tespitleriyle bilinen Mac Otakara tarafından sızdırılan bu bilgilerin ne kadar doğru olduğunu 5 Haziran'da düzenlenecek olan WWDC 2017 etkinliğinde ortaya çıkacak.