Ürettiği başarılı bilgisayarlarla birlikte akıllı telefon pazarına da giriş yapan Lenovo 80 dolarlık bir fiyat etiketine sahip olan yeni giriş seviyesi modelini tanıttı! Akıllı telefon fiyatlarının uçmasıyla birlikte artık kullanıcılar giriş seviyesi akıllı telefonlara yönedli. Giriş seviyesinde başarılı akıllı telefonlarla adından söz ettiren Lenovo uygun fiyat etiketine sahip yeni akıllı telefonu Lenovo Vibe B ile kullanıcıların ilgisini çekmek istiyor.

Giriş Seviyesi Özelliklere Sahip!

4.5 inç büyüklüğünde FWVGA bir ekranla gelen Lenovo'nun bu yeni akıllı telefonu MediaTek'in MT6735M işlemcisinden güç alıyor ve 1 GB RAM ile destekleniyor. Lenovo Vibe B ayrıca 8 GB dahili depolama alanı sunuyor ve kullanıcılar bu alanı 32 GB'a kadar desteklenen microSD kart desteği ile arttırabiliyor. 5 megapiksel çözünürlüğünde bir kamera ile gelen Vibe B'nin selfie kamerası 2 megapiksel değerine sahip.

Android 6.0 İle Geliyor!

Lenovo Vibe B 2.000 mAh kapasiteli bir bataryadan güç alıyor ve Google'ın Android 6.0 Marshmallow işletim sistemiyle geliyor. 80 dolarlık fiyat etiketiyle dikkat çeken Lenovo'nun yeni akıllı telefonu Hindistan'da satışa çıktı. Oldukça uygun bir fiyat etiketine sahip olan Lenovo'nun bu yeni akıllı telefonun diğer ülkelerde de satışa sunulup sunulmayacağı ise merak ediliyor.