LG'nin LG G6'da Snapdragon'un eski işlemcisi Snapdragon 821'ın kullanılacak olması pek çok soruyu beraberinde getiriyor. İşte bunun nedeni! LG'nin merakla beklenen yeni amiral gemisi LG G6 modelinin tanıtılacağı tarihe çok az bir süre kaldı. LG G6 ile ilgili gelen son görselde LG'nin yeni amiral gemisinde Snapdragon 835 işlemcisi yerine Snapdragon 821 işlemcisinin kullanılacağı görülüyor.

Snapdragon 835 İşlemcilerini İlk Aşamada Sadece Samsung Kullanacak!

LG G6'yı bekleyen pek çok kişi LG G6'nın neden Snapdragon 835 yerine Snapdragon 821 işlemcisiyle geleceğini merak ediyor. Bilindiği gibi Samsung aynı zamanda Snapdragon 835 işlemcisinin üreticisi ve Samsung'un yeni amiral gemileri olacak olan Samsung Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus'ın Snapdragon işlemcileriyle geleceği konuşuluyor. Samsung'un üretimini gerçekleştirdiği Snapdragon 835 işlemcilerinin önemli bir kısmını kendi akıllı telefonlarında kullanacağı için Samsung harici firmaların Snapdragon 835 işlemcisi için bir süre daha beklemeleri gerekecek. Yani Snapdragon 835 işlemcisi ilk olarak Samsung'un akıllı telefonlarında kullanılacak.

LG Snapdragon 835 Yerine Snapdragon 821 Kullanacak!

Samsung'un yeni amiral gemisi olacak olan Samsung Galaxy S8 serisinin 29 mart tarihinde tanıtılması ve nisan ayı gibi de satışa çıkması bekleniyor. Bu anlamda Snapdragon 835 işlemcisini kullanacak olan akıllı telefonların bir süre daha beklemesi gerekecek. LG'nin yeni amiral gemisi LG G6'nın 26 şubat tarihinde tanıtılacak olması LG'nin bu yeni amiral gemisinde bir önceki nesil sayılabilecek Snapdragon 821 işlemci kullanmasına sebep olarak gösterilebilir. Snapdragon 835 işlemcisiyle ilgili olarak ortada hem tedarik hem de pazardan kaynaklı sorunlar bulunuyor. Son olarak tüm bunların birer iddia olduğunu doğruluğunun ilerleyen günlerde belli olacağını hatırlatmakta fayda var.