Popüler oyun ve oyun konsolu üreticisi olan Nintendo'nun oldukça farklı bir tasarıma sahip olan yeni oyun konsolu Nintendo Switch ilk başlarda pek çok kişi tarafından ağır eleştirilere maruz kalsa da Nintendo Switch, Nintendo tarihinde en hızlı satılan oyun konsolu oldu. Nintendo'nun geçtiğimiz aylarda tanıtılan ve geçtiğimiz günlerde de 300 dolar gibi bir fiyat etiketiyle satışa sunulan taşınabilir formdaki yeni oyun konsolu Nintendo Switch satışa sunulmasının ardından çok kısa bir süre içerisinde tükendi. Aktarılan bilgilere göre Nintendo Switch sadece iki günde Nintendo tarihinde bir ilke imza attı. Nintendo'nun Nintendo Switch modelinden önce en çok satan modeli ise Nintendo Wii'idi.

Nintendo Oyunlarıda Yükselişe geçti!

Bir diğer taraftan Nintendo'nun Nintendo Switch oyun konsolu ile birlikte sunmuş olduğu The Legend of Zelda: Breath of the Wild, Nintendo'nun şimdiye kadar sunmuş olduğu oyunlar arasında birinci sıraya yükseldi ve iki gün gibi kısa bir sürede Super Mario 64 ve Nintendo Land oyunlarını geride bırakmayı başardı.

Dev E-ticaret Sitesi Amazon Açıklama Yaptı!

Nintendo'nun yeni oyun konsolu Nintendo Switch'i satışa sunmasının ardından Dünya'nın en büyük e-ticaret sitesi Amazon karıştı. Nintendo Switch oyun konsolunu satışa çıkartmasının ardından Amazon elinde bulunan stoktan çok daha fazlasını satışa çıkartınca Switch'i parasını ödeyip alamayan kullanıcıları ile Amazon arasında büyük bir sorun yaşandı.

Dileyene 50 Dolarlık İndirim Çeki!

Oldukça büyüyen bu durum karşısında bir açıklama yapan Amazon yetkilileri ellerinde sattıkları miktar kadar Nintendo Switch stoku bulunmadığını ve Nintendo'nun bu yeni oyun konsolu olan Nintendo Switch stoklarının ne zaman yenileneceğini bilmediklerini bu sebeple herhangi bir tarihi veremediklerini açıkladı. Bu konuda mağdur olan kullanıcıların diledikleri takdirde hesaplarına 50 dolarlık bir indirim çekinin tanımlanacağını ifade eden Amazon bu açıklamasıyla yine de müşterilerinin öfkelerini yatıştıramadı.