Bir zamanların efsane akıllı telefon üreticisi olan Nokia yeniden akıllı telefonlar üretmeye başlamıştı. Yeniden akıllı telefonlar üretmeye başlayan Nokia şimdide efsane bir modelini yeniden üretecek.Nokia bilindiği gibi akıllı telefon pazarına yeni akıllı telefonlarla geri dönmüştü. Nokia 6 ile birlikte yeniden akıllı telefon üretmeye başlayan Nokia şimdide efsane bir modelini yeniden satışa sunacak.

Nokia 3310 Efsanesi Geri Dönüyor!

ABD merkezli teknoloji sitesi olan Venture Beat'in önemli yazarlarından olan ve Twitter üzerinde yaptığı başarılı sızıntılarla adından söz ettiren Evan Blass'ın son haberine göere Finlandiyalı teknoloji devi Nokia'nın ilk olarak 2000 yılında satışa çıkarttığı Nokia 3310 modeli yeniden üretilmeye başlanacak.

59 Euro'dan Satışa Çıkacak!

Evan Blass'ın haberinde İspanya'nın Barcelona'da 26 şubatta düzenlenecek olan Mobil Dünya Kongresi 2017'de tanıtılacak olan Nokia'nın 3310 modeli'nin daha modern bir sürümü olacağı söyleniyor. İlk olarak Avrupa'da satışa çıkacak olan Nokia'nın yeni 3310 modeli 59 Euro'dan satışa sunulacak. Nokia ayrıca MWC 2017'de sadece Nokia 3310'un yenilenmiş halini tanıtmayacak. Nokia bununla birlikte Nokia 3.5 ve Nokia 6 modellerini de tanıtacak. Nokia'nın bu yeni modellerinin elbette ki Google'ın Android 7 Nougat işletim sistemiyle geleceğine kesin gözüyle bakılıyor. Pek çok kişi tarafından halende kullanılan Nokia'nın taş gibi telefonu olan Nokia 3310'un pek çok ünlü alışveriş sitelerinde satılmaya devam edildiğini söyleyelim. Nokia'nın adını efsane modellerin arasında yazdıran bu telefonu 3310'un sahip olacağı özellikleri MWC 2017'de göreceğiz.