Samsung'un kısa bir süre sonra çıkacak olan yeni amiral gemisi Samsung Galaxy S8'in ne zaman tanıtılacağı merakla bekleniyor. Görünüşe göre Samsung'un yeni amiral gemisi kısa bir süre içerisinde tanıtım tarihi açıklanacak.

Samsung Galaxy S8'in Tarihi Açıklanacak!

Android dünyasının en önemli akıllı telefon üreticisi olan Samsung'un merakla beklenen yeni amiral gemisinin ne zaman tanıtılacağı merak ediliyordu. Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy S8'in MWC 2017 fuarında ne zaman tanıtılacağı tarihin duyurulacağı ortaya çıktı. Gelen son haberlere göre Samsung 29 mart tarihinde New York'ta özel bir etkinlik düzenleyecek ve bu etkinlikte Samsung'un merakla beklenen yeni amiral gemisi Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus bu etkinlikte tanıtılacağı iddia edilmişti. Samsung'un Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus'ı tanıtacağı bu etkinliğin tarihi kesin olarak MWC 2017'de açıklanacak.

Samsung Galaxy Tab S3 Tanıtılabilir!

Samsung'un Galaxy S8'in tanıtımını daha sonra gerçekleştirecek ancak Samsung MWC 2017'yi de boş geçmeyecek. Gelen son iddialara göre Samsung Galaxy Tab S3MWC 2017'de tanıtılacak. Ayrıca Samsung MWC 2017'de Galaxy S8'in çıkış tarihiyle birlikte Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus'a ait kısa bir fragmanını da kullanıcılara izletecek.

Güçlü Bir Samsung Galaxy S8 Geliyor!

Samsung'un yeni amiral gemisinin özelliklere bakıldığında Snapdragon 835 işlemciden gücünü alacak olan Samsung Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus modelleri kıvrımlı Super Amoled ekranla gelecek. Ayrıca Samsung'un bu yeni amiral gemileri Samsung'un yeni amiral gemileri Samsung'un kendi dijital asistanı olan Bixby ile gelecek ve her iki akıllı telefonda Home tuşu olmayan dokunmatik bir ekranla gelecek. Samsung'un merakla beklenen bu yeni akıllı telefonlarıyla ilgili daha fazla detayı önümüzdeki günlerde öğreneceğiz.