Windows işletim sistemi günümüzde en çok kullanılan işletim sistemlerinden birisi ve kullanıcılar Windows işletim sisteminde pek çok sorun yaşayabiliyor. Son yıllarda artan zararlı yazılımlarla birlikte kullanıcılar bu tarz ya da silinmeyen dosyaları bir türlü kaldıramıyor. Bilgisayarınızda zararlı yazılım olmasa bile nedenini bir türlü bilemediğiniz bir sebepten dolayı silinmeyen dosyalarla karşılaşmışsınızdır. Kullanıcıların epey canını sıkan bu durumdan basit bir program olan Unlocker ile kurtulabilirsiniz.

Kullanımı Çok Kolay!

Yaklaşık olarak sadece 1 MB'lık bir boyuta sahip olan Unlocker programı ile kullanıcılar kullanımda olan dosyaları bile rahatlıkla silebiliyor. Unlocker programı kurulduktan sonra sağ tık menüsünde kendine yer buluyor ve bu sayede kolaylıkla "Paylaşım ihlali", "Erişim Engellendi" ve "Bu dosya, bir başka kullanıcı tarafından kullanılıyor" gibi hata mesajlarıyla birlikte silinmeyen dosyaları silebilmek mümkün oluyor.

Sorunsuz Ve Ücretsiz!

Tamamen ücretsiz olan bu programı kullanmak ise oldukça basit. Kullanıcıların programı indirip kurmaları ardından silmek istedikleri dosya ya da klasör üzerinde sağ tık yapmaları ve Unlocker'ı seçmeleri yetiyor. Kullanıcılar eğer ki kilitlenmiş bir dosyayı seçerlerse bu dosya ya da klasörün neden kilitlendiğini bu program sayesinde görebiliyor ve Unlock All butonuna bastıklarından sonra kolayca ve sorunsuzca o dosya ya da klasörden kurtulabiliyor. Pek çok kullanıcı için hayat kurtarıcı bir program olan Unlocker programını ücretsiz olarak bu linke tıklayarak indirebilirsiniz.