Tamamen çerçevesiz ekran ve çentik bölümünün sağ üst kısma konumlandırılması gibi artılarla beraber gelmesi beklenen Xiaomi Mi Mix 2s, detaylanmaya devam ediyor. Genelde markadan gelen sızıntılarla beraber Xiaomi Mi Mix 2s modeli hakkında detaylar öğreniyoruz ancak zaman zaman doğrudan marka tarafından da bazı ipuçları gelebiliyor. İşte son ipucu da yine markanın paylaşmış olduğu bir afiş görseliyle ortaya çıktı. Paylaşılan görsellere göre yeni telefon, gelişmiş bir kablosuz şarj desteğiyle beraber gelecek.

Xiaomi Mi Mix 2s Kablosuz Şarj Standı!

Afiş üzerinde bazı Çince kelimeler, Xiaomi Mi Mix 2s telefonunun yazısı ve çıkış tarihi konusunda bilgiler yer alıyor. Fakat buradaki en ilginç nokta, görsellerde yer alan yeni şarj standı. Oval ve oldukça ince bir kablosuz şarj standı görseli kullanılmış. Tabii ki bu konuda özellik detayı verilmiş değil. Xiaomi Mi Mix 2s Bu nedenle nasıl bir cihazla karşılaşacağımız konusunda teknik bir bilgimiz yok. Tüm bu bilgileri ve daha fazlasını öğrenmek için 27 Mart tarihinde yapılacak tanıtımı beklememiz gerekiyor. Tanıtıma kadar gündeme gelen özellikleri de yeniden hatırlayalım.

Xiaomi Mi Mix 2s İçin Beklentilerimiz Neler?

Şimdiye kadar gelen görseller ve iddialara göre Xiaomi Mi Mix 2s akıllı telefonlarında 5.99 inç ekran kullanılacak. Ancak bu ekran gerçek sonsuz ekran teknolojisi olacak. Sadece sağ köşede bir çentik bölümünün bulunacağı ve burada da kamera olacağı belirtiliyor. Çözünürlük için ise beklenen değer 1080 X 2160 piksel olarak görüldü. Ekran teknolojisinde de AMOLED ekranları göreceğiz. Teknik özelliklerde ise amiral gemisi modellerini aratmayacak, hatta yarışa dahil olacak bir telefon beklentisi var. Snapdragon 845 işlemcileri, 8 GB RAM bellek miktarı, 12 MP değerinde çift arka kamera, 3400 mAh değerinde bataryalar ve Android Oreo işletim sistemi beklentilerimiz var. 27 Mart tarihinde tanıtımı yapılacak olan telefonların fiyatının detaylarını bilemiyoruz.