Samsung’un, akıllı telefon dünyasına yeni bir amiral gemisi olarak sunduğu Samsung Galaxy S8 ve S8+ modelleri çıktığı andan bu yana sürekli olarak güncellemeler almakta. Yeni amiral gemisi modelinin güncellemeler almasının nedeni akıllı telefon devinin sorunlara çözüm oluşturmak istemesi. Özellikle kırmızı ekran sorunu için uzun süre güncellemeler yayınlamaya devam eden markanın son olarak yeni bir Samsung Galaxy S8 ve S8+ güncellemesi ortaya çıktı. İlk olarak Birleşik Arap Emirlikleri için yayınlanan güncelleme şimdilerde yavaş yavaş yaygınlaşmaya başladı. Yeni Samsung Galaxy S8 ve S8+ güncellemesi yayına geçtiği andan itibaren ise güncellemenin neden yayınlandığı ve ne gibi sorunları çözdüğü de ortaya çıktı.

Samsung Galaxy S8 ve S8+ Güncellemesi Nasıl Sorunları Çözüyor?

Samsung Galaxy S8 ve S8+ güncellemesi sonrasında telefonların çok daha stabil çalışması sağlanmış durumda. İlk olarak Samsung’un amiral gemisi üzerinde yaşanan bağlantı sorunlarını ele aldığını belirtelim. Samsung Galaxy S8 ve S8+ güncellemesi sonrasında yapılan düzenlemeleri ise şöyle ele alabiliriz;
  1. Kablosuz ses sistemlerinde Bluetooth bağlantı sonrası yaşanan atma sorunu giderildi.
  2. Kamera ürün bilgisi yükseltildi.
  3. SD kart tanımama sorunları giderildi.
  4. Android Mayıs güvenlik güncellemeleri geldi.
  5. Genel pil performansı artırıldı.
Samsung Galaxy S8 ve S8+ güncellemesi sonrasında gelen tüm bu yenilikleri yüklemek için 615 MB boyutunda bir güncelleme dosyası indirmek gerekiyor. Samsung amiral gemisi için yayınlanan güncellemenin diğer bölgeler için ne zaman kullanıma sunulacağı ise merak konusu. Samsung Galaxy S8 ve S8+ güncellemesi ülkemiz için ne zaman yayınlanacak? Henüz bu bilgi de yok.