Akıllı telefon pazarına yeni modeller katılmaya devam ediyor. Son olarak ardı ardına yeni modeller yayınlayan ZTE, şimdi ise ZTE Small Fresh 5 modelini duyurdu. Fiyat performans odaklı olarak tanıtılan yeni ZTE Small Fresh 5 modellerinin özelliklerine ve fiyatlarına da bakalım.

ZTE Small Fresh 5 Nasıl Bir Telefon?

ZTE Small Fresh 5, yazımızda da belirttiğimiz gibi fiyat performans odaklı bir akıllı telefon oldu. Yeni seri akıllı telefonların özellikleri içerisinde ilk dikkat çeken Snapdragon 425 serisi işlemciler oldu. Giriş ile orta segment temelli olan işlemcilerin 4 çekirdekli yapısıyla beraber ideal bir performans sunacağı da belirtiliyor. Orta segment serisinin beğeni toplaması beklenen ZTE Small Fresh 5 akıllı telefonlarının RAM kısmında ise 3 GB tercihi sunuluyor. RAM miktarı oldukça yüksek olan telefonun iki farklı versiyonu bulunacak. Bir diğer versiyonda ise 4 GB RAM bellek yer alacak. 3 GB RAM bellek miktarıyla beraber 16 GB depolama alanı sunulacak. 4 GB RAM bellek miktarında 32 GB depolama alanı sunuluyor.

ZTE Small Fresh 5 Ekran Özellikleri

ZTE Small Fresh 5 serisinin ekran kısmında ise 5 inç ekran boyutu sunuluyor. 720p ekran çözünürlüğüyle beraber gelen ekranın HD IPS özellikli olduğunu da belirtelim. LCD ekran teknolojisiyle gelen akıllı telefonun diğer özelliklerine bakalım.

ZTE Small Fresh 5 Tüm Ekstra Özellikler

Fiyatıyla öne çıkacak olan yeni seri akıllı telefonların 13 MP değerinde bir arka kamerası ve 2 MP değerinde ikinci bir arka kamerası dikkat çekiyor. Derinlik özelliğine sahip olan ikinci arka kamera, telefonun kamera deneyimini maksimuma çıkarıyor. Ön kısımda ise 5 MP değerinde kameralar kullanılıyor. Çift arka kamera giriş seviyesinde fark yaratan bir nokta olarak gösterilebilir. Bunun dışında 2500 mAh kapasiteli pilleriyle beraber gelecek olan akıllı telefonun Android Nougat 7.1 işletim sistemiyle beraber geleceğini de belirtelim. Arka kapakta bir parmak izi sensörü bulunan akıllı telefonunun fiyatlarına bakalım. ZTE Small Fresh 5, 3 GB RAM modeli: 146 dolar ZTE Small Fresh 5, 4 GB RAM modeli: 204 dolar