AMD'nin çok konuşulan ve çok merak edilen yeni nesil işlemcileri 2 Mart tarihinde satışa sunulmaya başlanacak. AMD Ryzen işlemcilerinin daha şimdiden özelleştirilmiş sürümleri ortaya çıkmaya başladı. İşlemci dünyasının önemli isimlerinden birisi olan AMD'nin uzun süredir atağa kalkıp yeni nesil işlemcilerini sunması bekleniyordu. Sonunda beklenen oldu ve AMD yeni nesil güçlü olan işlemcileri olan AMD Ryzen'i tanıttı. AMD'nin çok güçlü özelliklere sahip olan bu yeni işlemcilerinin özel sürümleri ortaya çıktı.

İlk Özelleştiren Corsair Oldu!

Çok kısa bir süre içerisinde karşımıza çıkacak olan AMD'nin Ryzen işlemcileri çok güçlü performans sunacak. Ancak AMD'nin güçlü performansla gelecek olan bu işlemcilerini daha da zorlamak isteyen kullanıcılar için soğutma çözümleri de gelmeye başladı. AMD'nin bu işlemcilerini ilk özelleştiren ise Corsair oldu!

Amazon'da Ortaya Çıktı!

Ünlü e - ticaret devi olan Amazon'dan sızdırılmış olan bilgi sayfasına bakacak olursak AMD'nin Black Edition işlemcileri için Corsair'in H100i v2 Extreme Performance sıvı soğutma çözümü bir paket olarak kullanıcılara sunulacak. Ürün elbette ki şimdi alınmıyor. Sayfa gelen iddialara göre 2 Mart tarihinde yayına girecek. AMD bilindiği gibi yeni nesil işlemcileri için pek çok yenilik sunmuştu. Bu önemli yeniliklerden biriside işlemcinin soğutma kısmında yapılmıştı. AMD'nin Ryzen işlemcilerine dair sızdırılan görseller göz önüne alındığında Ryzen ailesinde wraith soğutucu ailesinin sunulacağı görülmüştü. Black Edition ise biraz farklı olarak karşımıza çıkıyordu.

4 GHz Hızlarına Zorlanmadan Ulaşabilecek!

Corsair'ın H100i v2 Extreme Performance serisi soğutucu çözümleri de AMD'nin Ryzen 7 1700X ve Ryzen 7 1800X işlemciler ile birlikte sunuluyor. Bu soğutma çözümüyle birlikte AMD'nin yeni nesil işlemcileri 4 GHz ötesine rahatlıkla geçebilecek. Ancak bu çözüm için kullanıcıların 96 dolar gibi bir fiyatı gözden çıkartmaları gerekecek. Bakalım AMD'nin yeni nesil işlemcileri kullanıcıları memnun edecek mi ?