Apple'ın iPhone 7 ve iPhone 7 Plus ile birlikte duyurduğu ilk tamamen kablosuz kulaklığı Apple AirPods'lar için her şey yolunda! Teknoloji devi Apple'ın ilk tamamen kablosuz kulaklıkları olan AirPods'lar için her şey yolunda görünüyor. Apple'ın tamamen kablosuz kulaklıkları olan AirPods'ların çıkışının üzerinden tam iki ay geçti ve Apple kullanıcıların AirPods siparişlerini yetiştirememeye başladı. Kullanıcılar Apple'ın bu kablosuz kulaklıklarını almak için 6 hafta beklemek zorunda.

Kullanıcılar Tarafından Çok Sevilmişti!

Apple geçtiğimiz yıl yeni amiral gemileri olan iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modelinde kulaklık girişini kaldırmış bununla birlikte tamamen kablosuz kulaklık olan AirPods'ları tanıtmıştı. Apple'ın başlangıçta çok eleştirilen kulaklıkları uzun bir sürenin ardından satışa çıkmıştı. Satışa çıkmasının ardından kullanıcılar tarafından olumlu eleştirilere maruz kalan Apple AirPods'ların siparişleri yetiştirilemiyor.

Ülkemizde 899 TL'ye Satılıyor!

Teknoloji devi Apple tamamen kablosuz kulaklıkları olan AirPods'lar için net bir satış rakamı paylaşmadı ancak AirPods'ların satış rakamlarının Apple'ın beklediği rakamlarla aynı olduğu söylenebilir. Amerika'da 170 dolara satılan AirPods'lar ülkemizde 899 TL'ye satılırken kullanıcıların AirPods'larının 6 haftada teslim edileceği bilgisi yer ediyor.

Talep Çok Fazla!

Bilindiği gibi benzer durum Apple'ı yeni iPhone modelini çıkarttığı günlerde de yaşanıyor. Yani bu durumun yaşanmasının nedeni talebin beklenen talepten fazla olması. Karşılanan bu yoğun ilgi sebebiyle tedarikçiler ihtiyaçları karşılayamıyor. Apple Store Online'un gerek Amerika gerekse Türkiye sayfasında sepette teslimat için 6 hafta süre veren AirPods'lar 6 haftadan önce bir sürede de dağıtılabilir.