Profesyonel ekipmanlar başta olmak üzere toplamda üç ana başlığa ayrılan kuaför malzemeleri en uygun fiyatlarla alıcılara sunuluyor. Kaliteli ve sağlıklı tıraşlar için özel olarak üretilmiş ekipmanlar da ayrı bir kategoride yer almaktadır. Toplamda yüzde on ile otuz beş arasında değişen indirim oranlarıyla ürünlerin tamamı her bütçeye uygundur.

Profesyonel Ekipmanlar

1- Fön Makineleri: Çalışma prensipleri ve özellikleri bakımından birçok farklı çeşidi bulunan fön makineleri ilk seçenekler arasında yer alıyor. Her yere taşınabilir olan minimal yapılarıyla küçük makineler son yılların en gözde ürünleri arasındadır. Bununla birlikte ses ile çalışan ve enerji tasarrufu sağlayan fön makineleri de teknolojik alt yapısıyla tercih sebebidir. Diğer seçenekler arasında dalgalı ve kıvırcık saçları yeniden yapılandıran makineler yer alıyor. Kırmızı, siyah ve krem başta olmak üzere birçok farklı rengi kategorilerde bulmak mümkündür.

2- Saç Şekillendirici Makineler: Bu özel makineler berber malzemeleri kategorisinde yer alan bir diğer seçenektir. Seramik kaplamalı olan versiyonları 3 yıla kadar uzanan garanti süreleri ile uzun ömürlü kullanımlar için idealdir. Klima etkisi sayesinde çok zor şekil alan saçları bile değiştirir. Yüksek sıcaklıkla çalışan ve bukle verici etkilere sahip olan makineler ise özellikle kadın kuaförlerin alışveriş listelerine eklediği bir üründür.

3- Tıraş Makineleri: Sadece kuaförlerde değil evlerde de rahatlıkla kullanılabilen tıraş makineleri kablolu ve kablosuz olmak üzere ikiye ayrılıyor. Sadece sakalların kesilmesini ve şekil almasını sağlayan özel seçenekler de bu kategoride alıcıların tercihine sunulmaktadır.

Kuaför Ekipmanları

1- Taraklar: Siyah, sarı ve pembe gibi renk alternatifleri bulunan taraklar kuaför ekipmanları kategorisinde bulunuyor. Kuyruklu özel taraklar her kuaförün dükkanında bulundurması gereken önemli bir ekipmandır. Kapaklı yapısıyla rahat kullanımlar için ideal olan sakal - bıyık tarakları indirimli fiyatlarıyla anında sipariş edilebilir.

2- Cımbızlar: Siyah ve beyaz gibi ana renklerin dışında yeşil, sarı, kırmızı ve mavi gibi renkleri de bünyesinde barındıran cımbızlar tekli ya da toplu olarak satın alınabilir. Söz konusu ürünler sadece kuaförlerde değil güzellik merkezlerinde de sıklıkla kullanılan ekipmanlardır. Başlığı silikon malzemesi kullanılarak imal edildiği için müşteri memnuniyetini tam anlamıyla karşılıyor.