Samsung'un bir önceki amiral gemi modeli olan Galaxy S6 ve GFalaxy S6 Edge modellerine geçtiğimiz Şubat 2017'de Android 7.0 Nougat güncellemesinin geleceği Samsung tarafından açıklanmıştı. Ancak Samsung'un açıklamasında belirttiği tarihte Samsung Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge için Android 7.0 Nougat güncellemesini veremedi.

Konuyla İlgili Açıklama Yapıldı!

Samsung pek çok kişinin merakla beklediği bu güncellemeyi geçtiğimiz hafta dağıtmayı planlamıştı. Ancak işler Samsung'un planladığı gibi gitmedi ve Samsung bu güncellemeyi beklendiği tarihte veremedi. Konuyla ilgili açıklama yapan Samsung bu kararı almasına neden olan şeyin güncellemenin ve cihaz optimizasyonunun gözden geçirdiği için olduğunu ifade etti.

Samsung Yeni Bir Tarih Vermedi!

Kullanıcıların Samsung Galaxy S6 Edge ile ilgili gelen sorularına ise herhangi bir cevap vermeyen Samsung, Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge ailesine gelecek olan Android 7.0 Nougat güncellemesi ile ilgili yeni bir net tarih vermedi.

Üreticiler Android 7.0 Nougat'ı 7 Ay Önce Sunmaya Başlamıştı!

Android 7.0 Nougat güncellemesi bilindiği gibi yaklaşık olarak 7 ay önce akıllı telefonlara dağıtılmaya başlanmıştı. Google Android 7.0 Nougat güncellemesini çıkarttıktan sonra Android 7.0'ın Android 7.1.1 ve Android 7.1.2 sürümlerini de çıkartmıştı. Android güncellemelerini telefonlarına getirme konunda en kötü üreticilerinden birisi olan Samsung bakalım Android 7.0 Nougat güncellemesini Galaxy S6 e Galaxy S6 Edge modellerine ne zaman getirecek ?