Teknoloji dünyasının gündeminde olan en önemli konulardan birisi Samsung'un merakla beklenen yeni amiral gemisi olacak olan Samsung Galaxy S8 olarak karşımıza çıkıyor. Samsung'un kısa bir süre içerisinde tanıtacağı yeni amiral gemisiyle ilgili daha önceden pek çok haber yapıldı.

Samsung Galaxy S8 Plus'ın Özellikleri Ortaya Çıktı!

Samsung'ın yeni amiral gemisi olacak olan Galaxy S8'in iki modelle geleceği uzun süredir ortalıkta dolanan bir haberdi. Samsung'un yeni amiral gemisi olacak olan Galaxy S8 Plus'ın geleceği ortaya çıkmıştı. Samsung'un yeni amiral gemileriyle ilgili ilk ve en doğru bilgileri veren Evan Blass şimdide Samsung Galaxy S8'in merakla beklenen Samsung Galaxy S8 Plus'ın özellikleri ortaya çıktı. Evan Blass tarafından yayınlanan bu belgelerde Samsung'un Galaxy S8 Plus modelinin daha önce de sızdırılmış olan bilgilerinin daha detaylı halleri yer alıyor.

İris Tarayıcı Olacak!

Evan Blass'ın aktardığı bilgilere göre Samsung'un merakla beklenen Samsung Galaxy S8 Plus modelinin kıvrımlı olarak 6.1 inç büyüklüğünde olacağını ve Quad HD+ Super AMOLED bir ekranla geleceğini doğruluyor. Ayrıca 4G LTE bağlantı noktasını destekleyecek olan Galaxy S8 Plus 12 megapiksel çözünürlüğünde ana kamera ile 8 megapiksel çözünürlüğünde selfie kamerasıyla gelecek. Samsung Galaxy S8 Plus ayrıca Samsung'un ilk olarak Galaxy Note 7 modelinde kullandığı ve pek çok kullanıcının sevdiği özellik olarak iris taramayla gelecek.

4 GB RAM Ve 6 GB RAM'e Sahip Modellerle Gelecek!

Samsung'un yeni amiral gemisi 4 GB RAM ve 6 GB RAM olmak üzere iki farklı modeller karşımıza çıkacak ve bu modeller 64 GB'lık dahili depolama alanına sahip olup microSD kart ile genişletilebilecek. Samsung Galaxy S8 Plus ayrıca kablosuz şarj ile gelecek ve Samsung Pay desteği sunulacak. Samsung'un bu yeni modelinin sahip olacağı batarya kapasitesi hakkında net bir bilgi bulunmazken bu kadar büyük bir ekrana sahip bir akıllı telefonunun nasıl bir batarya ile besleneceği büyük bir merak konusu. Son olarak Samsung'un bu yeni amiral gemisi Android 7.0 Nougat işletim sistemiyle gelecek.