Oyun severlerin büyük bir beğeniyle oynadığı oyunların başında gelen God Of War'un yeni oyununun tanıtılacağı tarihi sızdırıldı. Geçtiğimiz yıl oyun severlerin büyük bir ilgi gösterdiği E3 fuarından duyurulan yeni God Of War oyunu hakkında oyunun yapımcısı ya da Sony tarafından ne zaman çıkacağı yönünde herhangi bir açıklama yapılmamıştı. Oyunun meraklıları konuyla yeni haberler beklerken Portekizli perakende şirketi olan GamingReplay, yeni God Of War oyunu hakkında bilgiler verdi.

God Of War 14 Eylül'de Satışa Çıkacak!

GamingReplay'e göre PlayStaiton 4 için çıkacak olan yeni God Of War oyunu 14 Eylül 2017 tarihinde satışa sunulacak. GamingPlay'e göre bu tarihin değişme ihtimali var çünkü Sony bu konuda henüz kesin kararını verebilmiş değil. Bir diğer yandan 14 Eylül 2017 tarihine bakıldığında Perşembe gününe geldiğini görüyoruz. Bu anlamda Avrupa'da oyunların tanıtım tarihi Perşembe günleri olarak karşımıza çıkıyor.

God Of War Detayları E3 2017'de Belli Olacak!

Kısa bir süre sonra düzenlenecek olan ve tüm oyun severlerin büyük bir heyecanla beklediği E3 2017'de Sony'nin God Of War'un çıkışıyla ilgili açıklamayı yapması bekleniyor.