Son zamanlarda akıllı telefon alanında daha dikkatli adımlar atan HTC'nin CES 2017'de tanıttığı U Ultra modelinin daha güçlü bir sürümü tanıtıldı. HTC'nin safir camıyla dikkat çeken HTC U Ultro modeli akıllı telefonlarının ekranlarında gerçek bir koruma isteyen ve kullanımda üst düzey bir deneyim yaşamak isteyen kullanıcıları hedef alıyor.

Üretimi Zor Ve Masraflı!

Bilindiği gibi daha önce pek çok marka safir camlı akıllı telefon sunmak istedi. Bir zamanlar Apple'ın da yeni iPhone modelinde safir cam kullanacağı düşünülüyordu. Ancak Apple böyle bir şey yapmadı. Safir'in zor üretilip üstelik masraflı olması üreticileri bu anlamda diğer alternatiflere yönlendirmişti.

Fiyat Farkı Çok Fazla!

HTC ise safir cam deneyimini yaşamak isteyen kullanıcılar için HTC U Ultra'nin safir camlı sürümünü satışa çıkarttı. HTC'nin safir camsız modeli Gorilla Glass 5 ile ve 64 GB'lık dahili depolama alanıyla geliyordu ve 780 dolara satılıyordu. HTC'nin safir camlı modeli ve 128 GB dahili depolama alanı sunan modeli ise 945 dolara satışa sunuldu. Fiyat farkının bu kadar çok olması pek çok kullanıcıyı endişelendirdi. Bakalım HTC'nin safir camlı ve 128 GB dahili depolama alanı sunacak olan U Ultra modeli kullanıcılar tarafından sevilecek mi?