Huawei, geçtiğimiz günlerde yeni bir telefon modeli duyuracağının sinyallerini vermişti. Daha önce yapılan haberlere de yansıyan yeni seri akıllı telefonların ise Huawei Honor 9 olacağı açıklanmıştı. Merakla beklenen yeni seri akıllı telefonların ise sonunda tanıtımı yapıldı. Huawei Honor 9 akıllı telefonlarının tanıtımıyla beraber yeni seri akıllı telefonların merak edilen tüm özellikleri de ortaya çıkmış oldu. İşte telefonların ilk özellikleri.

Huawei Honor 9 Tüm Özellikleri

Huawei Honor 9 akıllı telefonlarının üst segment seriler olacağı biliniyordu. Tanıtımdan sonrada Huawei Honor 9 serisinin gerçekten üst segment akıllı telefonlar olacağı ortaya çıktı. İlk olarak Kirin 960 işlemcileriyle geleceği açıklanan telefonun, RAM bellek kısmında ise 6 GB seçimi yapılmış durumda. Hem işlemi kısmında hem de RAM bellek kısmında üst segment özelliklerini gördüğümüz Huawei Honor 9 depolama alanı olarak ise 128 GB ve 64 GB seçeneklerini sunmakta.

Huawei Honor 9 Ekran Özellikleri

Ekran kısmında ise yeni seri akıllı telefonlarının 5.15 inç ekran ile geleceği açıklandı. P3 renk düzeniyle beraber bu konuda da en başarılı akıllı telefonlardan biri olacak olan Huawei Honor 9, çözünürlük değeri olarak ise Full HD desteği sunuyor. Toplamda 428 PPI değerinde piksel yoğunluğu sunacak olan telefonun ekran teknolojisi ise IPS LCD.

Huawei Honor 9 Kamera Teknolojisi

Yeni seri akıllı telefonların en çok merak edilen özelliklerinden birisi de kameraları oldu. Arka kısımda çift kamera ile gelen Huawei Honor 9, 12 MP ve 20 MP değerinde iki kamerayla geliyor. Çift arka kamerası oldukça dikkat çekecek olan telefonların bokeh modu olarak adlandırılan özel bir modu ve iPhone telefonlarda gördüğümüz portre modu yer alıyor. Bunun dışında kameralarda optik zoom ve benzer birçok teknolojiye de sahip olduğunu ekleyelim. Ön kısma baktığımıza ise yeni seri akıllı telefonların 8 MP değerinde kameralara sahip olacağını da belirtelim.

Huawei Honor 9 Tüm Ekstralar

NFC teknolojisiyle beraber gelecek olan Huawei Honor 9, beraberinde 3200 mAh değerinde piller ile geliyor. 3200 mAh değerinde pillerin yanı sıra Android Nougat işletim sistemine de sahip olacak olan akıllı telefonun kısa süre sonra satışa çıkması bekleniyor. Şu an için fiyat ve çıkış tarihi belli değil.