Akıllı telefonlarıyla belli bir seviyenin üzerine çıkmayı başaran Huawei, bu alanda liderliği elinde bulunduran Samsung ve Apple’ın hemen arkasında ikinci sırada yer alıyor. Akıllı telefon alanında istediğini alan markanın, son olarak ise akıllı saat ve akıllı bileklik modelleri üzerinde çalışmaya başladığı belirtilmişti. Bu noktada markanın ilk olarak Huawei Watch serisi öne çıkmıştı. Şimdi ise Huawei Honor Band A2 modeli ortaya çıktı. Markanın yaptığı tanıtımla beraber Huawei Honor Band A2 serisinin tüm detayları da netlik kazanmış oldu. Peki Huawei Honor Band A2 modelinde nasıl detaylar öne çıkmakta? Bakalım.

Huawei Honor Band A2 Dikkat Çeken Özellikler

Huawei Honor Band A2 serisinde markanın birçok değişiklik yaptığını da görüyoruz. Daha çok aktivite ve sağlık kontrol üzerine yoğunlaşan akıllı bileklik, 0.96 inç ekran boyutuyla beraber gelmekte. Oldukça kullanışlı olan ekranların OLED teknolojisinin kullanıldığını da belirtelim. Bunun dışında Huawei Honor Band A2 serisinde ekranın hemen bitiminden başlayan desenli kordonlarda tasarımı tamamlayan detaylar arasında. Genel olarak dikdörtgen bir tasarıma sahip olan akıllı bilekli serisinin, renk seçenekleri konusunda ise kullanıcıların kırmızı, beyaz, yeşil ve siyah alternatifleri bulunacak. Genel olarak tasarımının oldukça başarılı olmasının dışında bilekliğin teknik özellikleri de oldukça başarılı.

Huawei Honor Band A2 Ekstra Özellikler

Saatte ilk olarak kalp ritim sensörü dikkat çekiyor. Ekranın hemen arkasında konumlandırılmış olan kalp ritim sensörünün doğru ölçüm değerinin ise oldukça fazla olduğu belirtiliyor. Ayrıca kalp ritim sensörüne ek olarak Huawei Honor Band A2 üzerinde akıllı egzersiz izleyici, uyku hatırlatma sistemi, hatırlatıcı sistem ve pedometrede bulunmakta. Tüm bu özelliklerine ek olarak Huawei Honor Band A2 saatlerinde IP67 sertifikasının bulunması da epey bir ilgi çeken detay olarak sınıflandırılabilir.

Huawei Honor Band A2 Ne Zaman Çıkacak

Yenilenmiş akıllı bileklik serisinin piyasaya çıkış tarihi olarak ise 9 Haziran gösterilmekte. Sadece 30 dolar gibi bir rakamla satışa çıkacak olan bileklik özelliklerine bakacak olursak epey bir ilgi görecek gibi.