Giyilebilir teknoloji pazarında baş gösteren ilgisizliği ortadan kaldırmak için teknoloji devleri yeni ürünlerini tanıtmaya devam ediyor. Bu anlamda Huawei yeni akıllı saati olan Huawei Watch 2'yi tanıttı. Huawei'nin tanıttığı bu yeni akıllı saat ile birlikte en son iki yıl önce güncellediği akıllı saati Huawei Watch güncellenmiş oldu. MWC 2017'de ortaya çıkan Huawei Watch 2 bir önceki modeline göre çok daha yetenekli ve saha şık bir tasarımla geliyor.

Porsche Design'a Sahip Modeli Dikkat Çekiyor!

Teknoloji devlerinin uzun süredir yeni bir giyilebilir ürün sunmadığı bu günlerde Huawei ve Google Huawei Watch 2'de bir ortaklığa gitmiş. Huawei'nin yeni akıllı saati aynı tasarım çizgisini devam ettirirken 3 farklı modelle kullanıcıların karşısına çıkıyor. Kasik ve Spor tarzın yanında Porsche Design olan premium sürümü de kullanıcıların tercihine sunuluyor. 1.2 inç büyüklüğünde AMOLED ekranda 390 x 390 piksel çözünürlüğünde sunulan bu akıllı saat gücünü Snapdragon 2100 işlemciden alıyor. 768 MB RAM ve 4 GB dahili depolama alanıyla sunulan Huawei Watch 2 420 mAh kapasiteli bir bataryadan enerjisini temin ediyor.

2 Günlük Kullanım Ömrü Sunuyor!

Huawei yeni akıllı saati olan Huawei Watch 2'yi bağlantı anlamında daha da zenginleştirmiş durumda. GPS, WiFi, Bluetooth bağlantı noktalarına ek olarak Huawei Watch 2 LTE bağlantısını destekliyor. Normal kullanımda 2 günlük bir kullanım ömrü sunan Huawei Watch 2'de GPS açıkken bu süre 10 saate kadar düşüyor. Google'ın Android Wear 2.0 işletim sistemiyle sunulan Huawei Watch 2'nin fiyatı 350 dolardan başlıyor.