MWC 2017 yaklaşırken dev teknoloji şirketlerinin MWC 2017'de tanıtacağı ürünler net bir şekilde belli olmaya başladı. LG'nin MWC 2017'de tanıtacağı ve merakla beklenen yeni amiral gemisi LG G6 ile ilgili artık tüm detaylar belli oldu.

Tamamen Çerçevesiz!

Akıllı telefon alanında sızıntılarıyla bilinen ve adından söz ettiren Evan Blass kişisel Twitter hesabı üzerinden LG'nin yeni amiral gemisi olacak olan LG G6 ile ilgili tüm detaylar ortaya çıktı. LG G6'nın daha önceden sızdırılmış olan görsel ve özellikleriyle benzerlik gösteren yeni paylaşıma göre LG G6 tamamen çerçevesiz bir ekranla gelecek. Alt kısmında ise çok az bir çerçeve olacak.

Çift Kamera İle Geleccek!

LG'nin yeni amiral gemisinin alt kısmına bakıldığında çift kamera ve iki karanın ortasında bir flaş görülüyor. LG G6'da parmak izi okuyucusu ise kameranın hemen arka tarafında yer alıyor. LG G6'nın resmi olarak tanıtılmasa bile sızdırılan olan görseller bu anlamda olduğu için Twitter ve diğer internet sitelerinde kullanıcılar LG'nin yeni amiral gemisi LG G6 ile ilgili dalga geçmeye çoktan başlamış durumdalar. Görünüşe göre LG G6 böyle gelecek olursa LG G6'nın sahip olduğu tasarımla ilgili eleştirileri çok sık duymaya devam edeceğiz. LG G6'nın diğer detaylarına bakacak olursak ses açma kapama tuşunun sol tarafta konumlandırıldığı görüyor. Telefonun alt ve üst kısmı için herhangi bir görsel yer almıyor olsa da bu kısımlarda hoparlör ve şarj girişlerinin yer alacağı düşünülüyor.

LG G6 Simsiyah Renk İle Geliyor!

LG'nin yeni amiral gemisi iPhone 7 ve 7 Plus gibi simsiyah renk seçeneğiyle gelecek. LG'nin yeni amiral gemisinin MWC 2017'de tanıtılması bekleniyor.