Çıkışıyla birlikte pek çok kişiyi sevince boğan Mass Effect oyunu ne yazık ki yapımcısını bilindik sondan kurtaramadı. Mass Effect'in çıkışının ardından 10 gün geçmeden Mass Effect'in son oyunu olan Mass Effect : Andromeda oyununun kırıldığı açıklandı.

Korsanlar Sadece 10 Günde Oyunu Kırdı!

Son zamanlarda hemen hemen her bilgisayar oyunlarında gördüğümüz ve korsanlara karşı güvenlik sağlayan Denuvo yeniden bir oyunu daha korsanların elinden koruyamadı. Bilindiği gibi Denuvo'nun son sürümü diğer sürümlere göre daha iddialı bir şekilde gelmişti ve daha zor kırılan bir yapısı vardı. Ancak Resident Evil 7'nin 5 gün içerisinde kırılmasıyla birlikte oyun üreticilerinin Denuvo'ya olan güvenleri de kaybolmaya başlamıştı. Denuvo ile korunan bir başka oyun olan Mass Effect : Andromeda oyunu ise sadece 10 gün korunabildi.

Mass Effect'in yeni oyununu Devuno'nun hangi sürümüyle korunduğu bilinmiyor ancak bu durum kırıldığı gerçeğini değiştirmiyor. Çeşitli platformlar üzerinden indirmeye sunulan Mass Effect'in yeni oyununun kırılmasının ardından Denuvo yeni bir teknoloji üzerinde çalıştıklarını ve merakla beklenen bir başka oyun olan Sniper : Ghost Warrior 3 oyununun bu yeni güvenlik teknolojisiyle birlikte geleceğini açıkladı. Bakalım Sniper'ın yeni oyunu korsanlara kaç gün dayanabilecek?