Ülkemizde Turkcell, Türk Telekom gibi operatör markalarının telefonlarının arkasındaki isim olarak bilinen ZTE, bir yandan da uygun fiyatlı akıllı telefonlarıyla bu pazarın tercih edilen markalarından biri haline gelmeye başladı. Bu noktada teknoloji devinin son hamlelerinden birisi de Nubia Z17 akıllı telefonu oldu. Bu kez ise Nubia Z17 akıllı telefonlarının özellikleri amiral gemisi modellerini bile geride bırakacak cinsten. Çinli teknoloji devi ZTE tarafından tanıtılan yeni seri akıllı telefonların bu noktada üstün özelliklerine bakalım.

Nubia Z17 Özellikleri

Yenilenmiş özellikleriyle dikkat çeken telefonun tasarımı Z11 akıllı telefonlarıyla hemen hemen aynı. Bu noktada tasarım kısmında çok büyük farklılıklar görmüyoruz. Asıl farklılık ise özellikler kısmında. Nubia Z17 serisi tam olarak yüksek performans adına oluşturulmuş olan bir telefon. Tamamı metal gövde ile gelen akıllı telefonların içerisinde Snapdragon 835 işlemcileri bulunuyor. 2.4 GHz hıza kadar çıkan işlemcilerin genel performans değerleri de bir hayli yüksek seviyede. Toplamda 8 GB RAM bellek miktarı gibi oldukça yüksek bir RAM kullanımı yapan akıllı telefonun, depolama alanı ise 128 GB. Nubia Z17 serisinin 6 GB RAM bellek miktarına sahip olan bir başka modeli daha olduğunu da belirtelim. Bunun dışında 12 MP ve 23 MP değerinde çift arka kameraya sahip olan Nubia Z17, 16 MP değerinde de ön kamerası bulunuyor. Toplamda 2500 mAh bataryanın bulunan telefonlar teknik özellikler konusunda da oldukça başarılı olarak gösteriliyor.

Nubia Z17 Ekran Özellikleri

Nubia Z17 telefonlarının ekran kısmına geldiğimizde ise 5.5 inç ekran boyutu ve Full HD ekran çözünürlük değeri sunuluyor. Oldukça başarılı bir ekran teknolojisine sahip olan telefonların cam kısmında ise Gorilla Glass 5 kullanıldığını görüyoruz.

Nubia Z17 Fiyatları

Tüm bu sistemlerle beraber en başarılı telefonlardan biri olan olması beklenen Nubia Z17 akıllı telefonlarının 411 dolar ile 573 dolar arasında değişen fiyatları olacağını da ekleyelim.