Özel günlerde ve özellikle Ramazan ayında birçok operatör tarafından kampanya haberleri gündeme geliyor. Özellikle teknolojinin gelişmesiyle beraber bu alanda operatörlerin en çok mobil internet paketlerinde özel kampanyalara gittiğini görmeye başladık. Son olarak da Bedava Sahur İnternet Paketleri gündeme geldi. Ramazan ayı kapsamında Vodafone, Türk Telekom ve Turkcell kısacası üç büyük operatörde Bedava Sahur İnternet Paketleri kampanyalarına dahil oldu. Hemen kampanyalar hakkında detaylı bilgi verelim.

Bedava Sahur İnternet Paketleri Vodafone

Bu nokta en basit kampanyayı sunan operatörden başlayalım. Bu noktada ilk olarak Vodafone dikkati çekiyor. Doğrudan Bedava Sahur İnternet Paketleri sunmasa da Vodafone hattını taşıyan kullanıcılara çeşitli Ramazan kampanyaları sunuyor. Ramazan ayında hattını taşıyan kullanıcılara hem bedava internet hem de A101 marka zincirlerinden hediye çekleri veriliyor. Bunun dışında mevcut Vodafone kullanıcıları için çok göze çarpan Bedava Sahur İnternet Paketleri gibi bir kampanya söz konusu değil.

Bedava Sahur İnternet Paketleri Turkcell

Bedava Sahur İnternet Paketleri içerisinde en büyük kampanyaları yapan operatörlerden birisi de Turkcell. BiP uygulaması üzerinden bedava internet veren Turkcell, eğer kullanıcılar BiP uygulamasını tercih ederse çeşitli internet paketleri de sunuluyor. BiP uygulamasının kullanımıyla verilen internet hediyeleri de şöyle; Aylık 10 GB hediye İnternet; BiP üzerinden 50 farklı kişiye mesaj gönderen ilk 200 bin kullanıcı bedava 10 GB internet kazanabiliyor. Eğer listeye giremezseniz bu durumda da Ramazan ayında geçerli olacak 3 GB internet kazanıyorsunuz. Aylık 2 GB İnternet; 25 kişiye mesaj gönderen kullanıcılara Haftalık 1 GB; BiP üzerinden 15 mesaj gönderen kullanıcılara. Sahur 2 GB; BiP uygulaması üzerinden 5 farklı kişiye mesaj gönderildiğinde.

Türk Telekom Bedava Sahur İnternet Paketleri

Son olarak Türk Telekom için internet paketlerinden bahsedelim. 5555’e SAHUR mesajı attığınızda geceleri geçerli olan 10 GB internet kazanıyorsunuz. Ama bu noktada Türk Telekom’un reklam için bilgi paylaşımı yapabileceği de belirtiliyor. Operatörleri için Bedava Sahur İnternet Paketleri bu şekilde sıralanmış durumda.