Sony'nin popüler oyun konsolu olan PlayStation sahiplerine sunulan ve pek çok ayrıcalığın kapısını açan PlayStation Plus üyelikleri kısa bir süreliğine ücretsiz olacak! Sony'nin sevilen oyun konusu olan PlayStation'ın ayrıcalıklı dünyası olan PlayStation Plus aboneliği kısa bir süreliğine ücretsiz oluyor. Sony tarafından düzenlenen "Multiplayer Haftası" kapsamında PlayStation Plus'ı tüm kullanıcılarına ücretsiz olarak sunacak.

Ücretsiz PlayStation Plus Aboneliğini Başlatmak Çok Kolay!

Sony'nin PlayStation resmi blogu üzerinden yaptığı açıklamada kullanıcıların Sony'nin bu etkinliğine katılmak oldukça kolay. Yapılan açıklamada "Tek yapmanız gereken arkanıza yaslanmak ve sevdiğiniz PlayStation 4 oyunlarını PlayStation 4'ünüze takmak. İşte bu kadar kolay. Oyunun bütün online içeriklerinin kullanıma açıldığını göreceksiniz." dendi.

Süre Bölgelere Göre Farklılık Gösteriyor!

Sony'nin PlayStation Plus servisini kısa bir süreliğine hem Kuzey Amerika'da hem de Avrupa'da kullanıma sunacağı açıklandı. Avrupa'da bulunan kullanıcılar 22 Şubat Çarşamba saat 22:00'dan 26 Şubat Pazar saat 23:59'a kadar ücretsiz PlayStayion Plus aboneliğinden faydalanabilecek. Amerika'da bulunan PlayStation kullanıcıları ise bu süreden bir gün daha fazla süreyle ücretsiz PlayStation Plus aboneliğinden yararlanacak. 21 Şubatta başlayacak olan Sony'nin bu özel etkinlik haftası boyunca Sony PlayStation Plus aboneliği herkese açık olacak.

Sadece Online Oyunlarda Geçerli!

Sony'nin PlayStation Plus'ı tüm kullanıcılar için ücretsiz olarak sunuyor ancak PlayStation Plus özellikleri tüm kullanıcılara açılmıyor. PlayStation Plus aboneliğinden tam anlamıyla faydalanmak için kullanıcıların bu aboneliği satın almaları gerekiyor zira bu ücretsiz üyelik durumu sadece online oyunlarda geçerli oluyor. Sony'nin PlayStation Plus aboneliği sayesinde kullanıcılar her ay ücretsiz oyunlar indirebiliyor ve popüler oyunları çok daha indirimli sahip olabiliyorlar. Son olarak PlayStation Plus üyeliklerinin 12 aylık Türkiye fiyatı ise 149.99 TL olarak karşımıza çıkıyor.