Samsung'un yeni teblet modeli olan Galaxy Tab S3'ün yanında Samsung'un merakla beklenilen diğer bir bilgisayar tableti Galaxy Book sonunda tanıtıldı. Samsung'un Galaxy Book modeli 10.6 ve Galaxy Book 12 adında iki farklı modelle geliyor. Samsung'un bu modelleri oyun ve performans konusunda pek çok kullanıcıyı tatmin edecek. Samsung'un Galaxy Book 10.6 modeli 10.6 inç büyüklüğünde TFT LCD bir ekranla geliyor. Galaxy Book 12 ise 12 inç büyüklüğünde Super AMOLED bir ekranla geliyorken her iki modelde de S Pen desteği bulunuyor.

Yenilenmiş S Pen Dikkat Çekiyor!

Samsung'un yeniden geliştirmiş olduğu S Pen bu sefer tam bir kalem hissi veriyor ve 9 mm kalınlığında. S Pen'in doğal bir deneyimi sunması için 0.7 mm'lik bir ucu bulunuyor ve dolayısıyla daha iyi çizimler yapılabiliyor ve çeşitli çizimler için gelişmiş çizim araçlarını da beraberinde sunuyor. Samsung'un bu tableti dizüstü bilgisayardan bir tablete dönüşebiliyor. Galaxy Book'un 12 inç ekrana sahip olan modeli gücünü Intel'in yedinci nesil Intel Core i5 işlemcisinden güç alıyorken Galaxy Book 10.6 ise gücünü Intel'in çift çekirdekli Core m3 işlemcisinden gücünü alıyor.

Microsoft Office İçinde Geliyor!

Windows 10 işletim sistemiyle gelen Samsung'un yeni Galaxy Book modelleri en üst düzeyde üretkenlik sunması adına Microsoft Office uygulamalarıyla donatılan Galaxy Book ile birlikte geliyor. Ayrıca Samsung'un bu yeni bilgisayarı tablet modundayken çeşitli özelliklerle donatılmış durumda.

3 Farklı Depolama Seçeneğiyle Geliyor!

Cihazın öne çıkan özelliklerine bakacak olursan 4 GB RAM ile desteklenen Samsung'un bu yeni bilgisayarı 64 GB / 128 GB ve 256 GB SSD depolama alanıyla geliyor. Cihazın ne zaman satışa sunulacağı ve fiyatının ne olacağı ise henüz bilinmiyor.