Uzun süredir merakla beklenen yeni seri akıllı telefon modeli olan Samsung Galaxy J7 (2017) serisi sonunda resmi olarak duyuruldu. Bir süredir fotoğrafları ve özellikleri hakkında ortaya atılan iddialar konuşulan yeni akıllı telefonların hemen özelliklerine bakalım.

Samsung Galaxy J7 (2017) Tasarım

Tasarım kısmında yeni seri akıllı telefonlar daha önce gelen görselleriyle aynı yapı da karşımıza çıktı. Arka kısmında ortalanmış tek bir kameranın bulunduğu görülen telefonun, dikkat çeken anten çizgileri de tasarıma beğeni kata noktalardan biri oldu. Samsung Galaxy J7 (2017) serisinin bunun dışında ön kısmında ise yine bir Home tuşu kullanımı yapıldığı ve genel olarak telefonun daha dairesel hatlara sahip olduğu da söylemek gerekiyor.

Samsung Galaxy J7 (2017) Ekran Kısmı

Yeni seri Samsung Galaxy J7 (2017) akıllı telefonların ekran kısmında ise 5.5 inç ekran kullanımı yapıldığı belirtildi. Ekran çözünürlük değeri olarak ise Full HD açıklaması yapan markanın, teknoloji kısmında ise artık Samsung serilerinde görmeye alıştığımız Super AMOLED ekranları görmekteyiz. Tüm bu özellikleriyle beraber orta sınıf için ekran kısmında gayet başarılı bir seri sunulduğunu söylemek yanlış olmaz.

Samsung Galaxy J7 (2017) Teknik Özellikler

Telefonların teknik özellikler kısmında ise aslında yine uzun süredir konuşulan özellikleri gördük. Exynos 7870 işlemciler ve Mali-T830MP2 grafik birimiyle beraber gelen Samsung Galaxy J7 (2017), toplamda 1,6 GHz hız değeri sunuyor. 3 GB Ram bellek miktarına sahip olan yeni telefonların 256 GB maksimum depolama alanı bulunuyor. Kamera kısmında 13 MP arka ve 12 MP ön kameraya sahip olan serinin Android Nougat işletim sistemiyle geleceği belirtiliyor. 3600 mAh kapasiteli orta sınıfın yeni amiral gemisinin fiyatı ve çıkış tarihi henüz belli değil.