Ürettiği akıllı telefonla pek çok kullanıcı tarafından büyük bir beğeniyle kullanılan Samsung'un sevilen akıllı telefonlarına bir yenisi daha eklendi. Samsung'un 2017 senesinde Galaxy S8 modeliyle damga vurmak istese de Samsung 2017 içinde yeni modeller tanıtmaya devam ediyor. Samsung'un uzun bir süre önce bıraktığı dayanıklı modeller serisi Xcover 4 ile devam ediyor. İşte Samsung'un Xcover 4 modelinin özellikleri.

IP86 Sertifikasıyla Geliyor!

Samsung'un Xcover 4 modeli teknik özellikler bakımında güçlü bir telefon değil ancak Xcover 4'ü farklı kılan bazı özel noktalar bulunuyor. Samsung'un Galaxy Xcover 4 modeli dayanıklılığıyla ön plana çıkıyor. IP86 sertifikasına sahip olan Xcover 4 modeli MIL-STD 810 G askeri standartlarıyla geliyor. Bu standartlar sayesinde Samsung'un bu akıllı telefonu zorlu şartlar altında kolaylıkla çalışıyor.

Orta Seviye Özelliklerle Geliyor!

Samsung'un Xcover 4 modeli 4.9 inç büyüklüğünde 1280 x 720 piksel çözünürlüğünde bir ekranla geliyor ve 1.4 GHz hızında dört çekirdekli işlemciden gücünü alıyor. 2 GB RAM ve 16 GB dahili depolama alanıyla gelen Xcover 4'ün depolama alanı microSD kart ile arttırılabiliyor. Samsung'un zorlu şartlara dayanan telefonu sadece 127 gram ağırlığında ve enerjisini 2.800 mAh kapasiteli bir bataryadan alıyor. Android 7.0 Nougat işletim sistemiyle gelen Xcover 4 ayrıca NFC bağlantı noktasını destekliyor.
Xcover 4 ayrıca 13 megapiksel çözünürlüğünde ana kamera ve 5 megapiksel çözünürlüğünde bir selfie kamerasıyla geliyor ve sanal tuş yerine basmatik tuşlara yer veriliyor. Ayrıca Samsung'un bu yeni akıllı telefonu tüm eldivenlerle kullanılabiliyor. 250 dolardan satışa çıkacak olan Samsung'un bu yeni akıllı telefonunun nisan ayında satışa sunulması bekleniyor.