Kurumsal uygulamalar ve yazılım alanında önemli şirketlerden SAP, 25 Mayıs 2017 tarihinde düzenleyeceği SAP Cloud Forum teknoloji zirvesinde, bulut bilişimin iş dünyasını ve iş modellerini nasıl dönüştürdüğünü uzman sunumları ile 1500’ün üzerinde katılımcı ile paylaşmaya hazırlanıyor. İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan SAP Cloud Forum’da, SAP’nin yeni ürün ailesi SAP Leonardo da katılımcılarla paylaşılacak. SAP Leonardo çözüm portföyü büyük veri, öğrenen makineler, analitik ve nesnelerin interneti alanlarındaki yazılım yeteneklerini bir araya getiriyor ve bunları kendi bulut platformunda HANA ile gerçek zamanlı sunuyor. Bunun yanı sıra, Orlando’da gerçekleştirilen ve SAP’nin en büyük teknoloji etkinliği SAPPHIRE NOW’da yer alan bulut çözümleri canlı demolar ile Türkiye’de ilk kez SAP Cloud Forum’da yer alacak. Bu yıl “Digital Business” temasıyla düzenlenecek SAP Cloud Forum, SAP Türkiye Genel Müdürü Uğur Candan ve SAP Türkiye Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Musa Zorbozan’ın gerçekleştireceği açılış konuşması ile başlayacak, ardından “Dijital Çağın Sihirbazı” olarak adlandırılan Simon Pierro, akıllı telefon ve tablet PC ile yaptığı illüzyon gösterisiyle katılımcılara keyifli dakikalar yaşatacak. 09:30-11:00 saatleri arasında gerçekleşecek açılış oturumu sırasında “Yılın SAP Bulut Projeleri Ödülleri” de sahiplerini bulacak. SAP Cloud Forum’da, dijital dönüşümün sunduğu fırsatlar ve bulut bilişimin yakın gelecekte şirketlere sunduğu fırsatlar masaya yatırılacak. Bunun yanı sıra, SAP’nin sunduğu yenilikçi teknolojiler, her sektörde müşterinin ihtiyacını karşılayan bulut çözümleri ve müşteri başarı hikayeleri ele alınacak. SAP Cloud Forum’da Koç Holding, Arçelik, Ford Otosan, Hayat Holding, Şişecam, Yıldırım Holding, Uludağ İçecek, Osmanlı Reklam, Zorlu Holding, Tosyalı Holding gibi sektörün öncü kurumları da hayata geçirdikleri dönüşüm projelerini ve başarı hikâyelerini anlatacaklar. SAP DIGITAL BOARDROOM DEMOSU SAP Cloud Forum; farklı sektörlerden bulut üzerinde çalışan canlı demo örnekleri, ‘Nesnelerin İnterneti’ deneyim köşesi ve SAP Digital Boardroom sunumlarıyla da katılımcıları dijital bir yolculuğa çıkaracak. Katılımcılar ayrıca SAP’nin yönetim kurulu odalarını dijitalleştiren analitik çözümü olan SAP Digital Boardroom’un son versiyonunu ekinlikte deneyimleme şansına sahip olacaklar. Bunun yanı sıra, Kurumsal Varlık İş Ağı, Live Airport, Perakendenin Geleceği, SAP Yaşayan Perakendecilik, Twitter Bird, Connected Goods ve Connected Store demoları da SAP Cloud Forum boyunca katılımcılarla paylaşılacak. Öne Çıkan Müşteri Panelleri ve Sektörel & Çözüm Bazlı Başarı Hikayeleri
  • Dijital İnsan Kaynakları Paneli (SAP Türkiye Insan Kaynakları Direktörü Hande Genç, Microsoft Türkiye İnsan Kaynakları Direktörü Esra Gaon katılımı ile, SAP Türkiye Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Musa Zorbozan moderatörlüğünde)
  • Koç Holding'te İnsan Kaynakları Dijital Dönüşümü Paneli (Ford Otosan İnsan Kaynakları Direktörü Nursel Ölmez Ateş, Arçelik İnsan Kaynakları Direktörü Buket Çelebiöven, Koçsistem-Koç Holding Süreç ve Yazılım Geliştirme Birim Yöneticisi Haldun Selik katılımı ile, SAP Türkiye İK Kıdemli Satış Yöneticisi Begüm Kaptanoğlu moderatörlüğünde)
  • Türkiye’de Regülasyon, Güvenlik ve Bulut Paneli (Türkiye Bilişim Derneği Üyesi Yrd. Doç. Ziya Karakaya, EY Direktörü Ümit Yalçın Şen, Trend Micro Akdeniz Ülkeleri Genel Müdürü Yakup Börekcioğlu katılımı ile İsmail Hakkı Bosnalı moderatörlüğünde)
  • SAP Hybris ile Bulutta Müşteri Deneyimi Paneli (Temsa İş Makinaları Endüstriyel Satışlardan Sorumlu Grup Direktörü Bülent Beleda, SAMPA Pazarlama Direktörü Cem Kırmızı, Gedik Holding Dijital Strateji&Transformasyon Direktörü Ömür Topaç katılımı ve Emre Ultav moderatörlüğünde)
  • SAP Learning Hub ile Yeni Nesil SAP Eğitim Deneyimi Paneli (HvKK iK Uygulamaları Yöneticisi Binbaşı Ruhan Maral, Yıldırım Holding İK Dönüşüm Proje Yöneticisi Nihal Er, Metro İstanbul Kurumsal Kaynak Planlama Şefi Cihat Yediyıldız, SAP Türkiye Eğitim Direktörü Burçak Aksoy Kılınçer moderatörlüğünde)