Günümüz nesli, eskiye oranla çok daha fazla gezip tozmaya meraklı olduğu için özellikle tatillerde veya üniversite okurken inter-rail bileti yada schengen vizeleriyle dolayısıyla gezmektedirler. Haliyle gittikleri ülke ya da şehirlerde gezilecek yerler listelerine ihtiyaç duydukları gibi bazı önemli uygulamalara gereksinim duymaktadırlar. Bizde Gezilecekyerler.Com sitesi olarak seyahate çıktığınız zaman ihtiyacınız olacak bazı uygulamaların listesini vermek istedik. Sitemizde kentlerde yer alan tarihi yerlerin nasıl gidilir ve nerede olduklarına dair bilgileri bulabileceğiniz gibi, aşağıda yer alan uygulamalarda çok işinize yarayacaktır.

Booking.com Her ne kadar Booking ülkemizde yasaklansa da ileri ki günlerde tekrar açılacak. Booking sitesinin uygulamasını indirerek Dünyanın her yerinde en uygun otel seçeneklerine göz atabilirsiniz. Üstelik rezervasyon parası vermeden.

Tripadvisor Bu uygulama ülke gittiğiniz her mekan hakkında kullanıcı yorumlarını okuyabilir ve gidip gitmemek arasında kararsız kaldığınızda işinize çok yarayacağından emin olabilirsiniz.

Skyscanner Tüm ülkelerin uçak sefer fiyatlarını karşılaştırmalı olarak sizlere sunan çok güzel bir uygulaması vardır. Mutlaka telefonunuza indirmelisiniz.

Cityseeker Gezi planı yapmak isteyenler için güzel bir uygulamadır.