Ünlü teknoloji firması Microsoft'un önemli servislerinden olan Skype pek çok kişi tarafından büyük bir beğeniyle kullanılıyor. Dünyada gerek bireysel gerekse kurumsal anlamda dünyada en çok kullanılan Skype artık daha çok kullanıcı dostu olacak. Kullanıcılardan gelen yoğun geri dönüşler karşısında daha fazla sessiz kalamayan Microsoft Skype'ı yeniden tasarlanacak. Yeni bir güncelleme ile birlikte Skype'a çeşitli ayrıcalıklar sağlanacak.

Güncelleme İlk Olarak Android Kullanıcılarına Gelecek!

Skype'ın bu arayüz güncellemesi ilk olarak Android kullanıcılarına gelecek. İlk olarak Skype'ın yeni halinin beta sürümünü kullanmak isteyen kullanıcılar bu güncellemeyi alıp sürümlerini en erken sürede bu yeni arayüz sürümüne güncelleyebilecekler.

Skype'a Gif Ve Arama Desteği Gelecek!

Skype uygulaması Android kullanıcılarına özel arama özelliğiyle gelecek. Skype arayüzü içerisine entegre edilecek olan Bing internet tarayıcısıyla kullanıcılar diledikleri şeye kısa bir sürede erişebilecekler. Ayrıca Microsoft'un Skype platformu son zamanlarda anlık mesajlaşma devi olan WhatsApp'a gelen Giphy entegrasyonuyla gelecek ve kullanıcılar tıpkı Twitter ve WhatsApp'ta olduğu gibi kolayca gif gönderimi yapabilecekler.

Android'den Sonra iOS Ve Windows Sürümleri Güncellenecek!

Bir diğer yandan kullanıcılar mesajlarda yeni emojiler ve yeni tepkiler kullanabilecek. Ancak tüm bu yenilikler elbette ki ilk olarak beta kullanıcılarına verilecek. İlk olarak Android için yayınlacak olan Skype'ın bu yeni arayüzüyle birlikte gelecek olan diğer yenilikleri iOS ve Windows platformlarına da gelecek.