Sony'nin merakla beklenen yeni akıllı telefonu Sony Xperia XA2 olduğu iddia edilen bir cihaz FCC Sertifikası aldı. Sony'nin yeni akıllı telefonu olacağı iddia edilen ve uzun süredir beklenilen Xperia XA2 olduğu iddia edilen bir cihaz FCC üzerinden bir sertifika aldı. Sony'nin bu yeni modelinin Xperia XA'nın yeni modeli olacak olan Xperia XA2'ye ait olacağı düşünülüyor.

Yeni Model MWC 2017'de Tanıtılabilir!

Sony'nin bu yeni akıllı telefonuna ait olan FCC sertifikası ne yazık ki telefon hakkında hiç bilgi vermiyor. Sony'nin telefonun SIM kart yuvasına gizli bir etiket yapıştırmış olması, FCC kimliği için böyle bir yol denemesi dikkat çekiyor. Sony bununla birlikte eğer ki FCC sertifikasını Xperia XA2'ye aldıysa Xperia XA2'yi Mobil Dünya Kongresi 2017'de tanıtabilir.

Güçlü Kamera Güçlü Özellikler!

Sony'nin bu modelinin FCC sertifikasında herhangi bir bilgisi sızdırılmamış olabilir ancak Sony Xperia XA2'nin gücünün MediaTek Helio P20 işlemciden alacağı ve 4 GB RAM ile birlikte geleceği düşünülüyor. Sony'nin bu yeni akıllı telefonunun kamera tarafında ise f/2.0 diyafram aralığına sahip 23 megapiksel çözünürlüğünde ana kamera ve f/2.2 diyafram aralığına sahip 16 megapiksel çözünürlüğünde bir selfie kamerasıyla gelmesi bekleniyor.

Kulaklık Girişi Yerini Koruyor!

Sony'nin Xperia XA2 modelinin diğer özelliklerine bakacak olursak USB Type C bağlantı noktası ve 3.5 mm kulaklık bağlantı noktasıyla gelmesi ve Google Android 7.0 Nougat işletim sistemiyle çıkacağı düşünülüyor. Sony'nin merakla beklenen bu yeni akıllı telefonun 320 dolarlık bir fiyat etiketine sahip olacak ve dünya genelinde kısa süre içerisinde satışa sunulması bekleniyor.