Ünlü aksesuar üreticisi Logitech bünyesine katıldıktan sonra daha hızlı büyüme gerçekleştiren Ultimate Ears küçük ama etkili olan Wonderboom modelini tanıttı. 360 derece müzik deneyimi yaşatabilen Wonderboom; siyah, kırmızı, mavi,pembe, leylak ve gri renk seçenekleriyle geliyor.

Özel Uygulaması Pek Çok Yeni Seçenek Sunuyor!

Bünyesinde bulunan tek bir tuşla pek çok komutu yerine getirebilen Wonderboom ayrıca Ultimate Ears tarafından geliştirilmiş olan ve özel bir yazılımı iOS ve Android cihazlarına kurabilen kullanıcılar bu sayede ikinci bir Wonderboom ya da Ultimate Ears'ın Boom 2 veya Megaboom gibi kulaklıklarını da bağlayıp parti modunu başlatabiliyor.

Su Altında Çalışabiliyor!

Ultimate Ears'ın diğer ürünleri gibi oldukça güçlü ve iddialı bir model olan Wonderboom ile ilgili Ultimate Ears Genel Müdürü Charlotte Johs, "Yeni ürünümüz olan Wonderboom'un küçük ve şirin yapısına sakın aldanmayın. Küçük göründüğü kadar büyük bir sesi var." dedi.  IPX7 sertifikasıyla birlikte 1.5 metre su altında dahi sorunsuz çalışabilen Ultimate Ears Wonderboom ayrıca tam şarj ile 10 saat kullanılabiliyor. MicroUSB ile şarj edilebilen Wonderboom Nisan ayında ülkemizde de satışa sunulacak.

Türkiye Fiyatı Açıklandı!

Wonderboom'un Türkiye satış fiyatının ise 499 TL olacağı açıklandı. Ultimate Ears tarafından havuz yanı ve sahil kenarında sahip olunabilecek en iyi ürünler olarak tanıtılan Wonderboom'un nasıl bir başarı yakalayacağı ise merak ediliyor.