Anlık mesajlaşma denilince akla gelen ilk uygulama olan WhatsApp'a Snapchat'in önemli özelliği hikayeler özelliği geliyor. Snapchat ile birlikte pek çok kişi tarafından kullanılan ve kullanıcıların çok sevdiği hikayeler özelliği Instagram, Facebook gibi yerlere gelmişti. Facebook'un sahibi olduğu sosyal medya platformlarına gelen bu özellik artık WhatsApp'a da gelecek.

WhatsApp'a Hikayeler Geliyor!

WhatsApp'a Hikayeler (Stories) özelliğinin geleceği uzun süredir konuşuluyordu. Facebook'un hem Instagram hem de Facebook Messenger için sunduğu bu özellik kısa bir süre içinde WhatsApp içinde test olarak sunulmaya başlanmıştı.

WhatsApp Hikayeler İçin Bazı Gizlilik Ayarları Sağlanacak!

Facebook ve Instagram gibi sosyal medya uygulaması olmayan WhatsApp'ın bu özelliği nasıl sunacağı merak ediliyordu. Rehber ile birlikte çalışan WhatsApp'da kullanıcılar hikayelerin rehberdeki tüm kullanıcılara açılması sıkıntı olabilir. Bu anlamda hikayeler özelliğini kullanmak isteyen kullanıcılar bu özelliği kullanmak için ilk önce gizlilik ayarlarını ayarlamaları gerekecek. Kullanıcılara bu sayede kullanıcılar için daha güvenli bir ortam sağlanmış olacak.

Ne Zaman Geleceği Belli Değil!

WhatsApp'a merakla beklenen hikayeler özelliği şimdilik sadece test ediliyor. WhatsApp'ın bu özelliğinin kullanıcılara ne zaman sunulacağı ise bilinmiyor.