Çin'in hızla büyüyen teknoloji şirketi Xiaomi'nin merakla beklenen yeni akıllı telefonu ortaya çıktı. İşte Xiami'nin merakla beklenen yeni akıllı telefonu hakkında yeni detaylar. Çinli teknoloji şirketi Xiaomi son zamanlarda ürettiği akıllı telefonlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde kendi işlemcisini üreteceği ortaya çıkan Xiaomi'nin şimdide yeni akıllı telefonu olacak olan Xiaomi Mi 5C meşhur Geekbench'te ortaya çıktı!

Xiaomi Mi 5C Xiaomi'nin Yeni İşlemcisiyle Gelebilir!

Xiaomi'nin merakla beklenen yeni akıllı telefonu Xiaomi Mi 5C hakkında daha önceden de pek çok skor ortaya çıkmıştı ancak bu skorlar hep farklılık göstermişti. Xiaomi Mi 5C'nin performans testlerinde sürekli olarak farklı skorlarla karşımıza çıkmasının nedeni ise Xiaomi'nin bu yeni akıllı telefonunda yeni işlemcisi olan Pinecone'u kullanacağının iddia edilmesi. Dolayısıyla Xiaomi sürekli olarak yeni işlemcisini güncelliyor ve daha iyi hale getiriyor.

Mi 5C'nin Aldığı Skorlar Ortaya Çıktı!

Xiaomi Mi 5C'ye ait olduğu iddia edilen sızıntılarda Geekbench programı üzerinde düzenlenen testlerde tekli çekirdek testinde 680 puan aldığı ve çoklu çekirdek testinde ise 2400 puan aldığı görülmüştü. Yeni sızıntıya göre Xiaomi Mi 5C tekli çekirdek testinde 679 puan aldığı görülüyor. Xiamoi Mi 5C çoklu çekirdek testinde ise 2421 puan alıyor. Alınan puanların birbirine çok yakın skorlar olduğunu görmek mümkün.

Snapdragon 625 İle Eşdeğer!

Xiaomi'nin bu işlemcisini Snapdragon 625 ile kıyaslayabiliriz. Snapdragon 625 bu testlerde ortalama özelliklere sahip olan akıllı telefonlarda tekli çekirdekte 840 puan alırken çoklu çekirdekte 3100 puan alıyordu. Ortaya çıkan bu duruma göre Xiaomi'nin yeni işlemcisinin bu modelinin ve Xiaomi Mi 5C'nin orta segmente dahil olacağını söyleyebiliriz. Yinede bu durumlar kesin değil. Bu konuyla ilgili kesin bilgiyi 28 Şubat'ta Pekin'de düzenlenecek olan Xiaomi'nin özel etkinliğinde ortaya çıkacak.