Sızıntılarıyla adından söz ettiren Benjamin Geskin'den Apple'ın bu yıl çıkaracağı düşünülen iPhone 8 modeli için yeni bilgiler geldi. Bu bilgilerde yer alan görsellerde iPhone 8'in maketi net bir şekilde gözlemleniyor. Ancak tabii ki görsellerdeki cihazın iPhone 8'in maketi olup olmadığı kesinlik taşımıyor. İşte Geskin'in Twitter üzerinden paylaştığı iPhone 8 görüntüleri:

iPhone 8 maket görüntülerinin detayları!

iPhone 8'e ait olduğu iddia edilen görüntülere baktığımızda Apple'ın iPhone 8 ile kullanması beklenen kavisli camın gelmeyeceğini görüyoruz. Bu konuda birçok iddia daha önce gündeme gelmişti. Ancak iPhone 8'in maketine ait olduğu iddia edilen görseller bunun aksini gösteriyor.

iPhone 8 OLED ekranla gelecek!

Daha önceki sızıntılarda da olduğu gibi iPhone 8'in OLED ekranla geleceğine ilişkin bir görüntüde paylaşıldı. Konsept tasarımlardan oluşan bu görüntülerde iPhone 8'in OLED ekranla geleceği notuyla yine Twitter üzerinden paylaşıldı. Daha önceki sızıntı ve iddialar ışığında ise iPhone 8'in OLED ekranla gelmesine neredeyse kesin gözüyle bakılıyor. Apple'ın iPhone 8 modelini tanıtacağı günün gittikçe yaklaştığı düşünüldükçe her geçen gün bu doğrultuda gelen iddia ve sızıntıların da sayısı artıyor. Bakalım bu iddia ve sızıntılar ne derecede gerçeği yansıtıyor? Apple iPhone 8'i tanıttığında bütün bunları görebileceğiz. iPhone 8'in Merak Edilen Özellikleri Neler Olabilir?