Samsung'un merakla beklenen yeni amiral gemi modeli Samsung Galaxy S8+'ın merakla beklenen logosu sızdırıldı. İşte Samsung'un Galaxy S8+ modelinin logosu! Samsung'un merakla beklenen yeni amiral gemisinin detayları gün geçtikçe netleşmeye devam ediyor. 2017 yılının en çok beklenen Android işletim sistemli akıllı telefonu olarak karşımıza çıkan Samsung Galaxy S8 ve Galaxy S8+ özellikleri artık her geçen gün netleşiyor. Sızdırdığı doğru haberlerle adından söz ettiren Evan Blass Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy S8'in daha büyük ekrana sahip olacak büyük abisinin adının Galaxy S8+ olacağını ve Galaxy S8+'ın merakla beklenen logosunu takipçileriyle paylaştı.

Galaxy S8 Edge Yerine Galaxy S8+!

Evan Blass'ın paylaştığı logoya bakacak olursak Samsung'un bir önceki modellerinde yapmış olduğu "Edge" takısı yeni modelde olmayacak. Samsung bilindiği gibi amiral gemilerinin kavisli modellerine "Edge" takısını ekliyordu. Samsung artık bu takıdan vazgeçecek ve 2015 yılında yaptığı gibi Galaxy S6 Edge'in büyük modeline "+" takısını koymak yerine sadece "+" takısını kullanacak. yani yeni Galaxy S8'in kavisli ve büyük ekrana sahip olacak modeli sadece Galaxy S8+ olarak adlandırılacak.

Galaxy S8 Modelinde Edge Takısı Gereksiz Olabilir!

Samsung'un bu hamlesi pek çok kişide "Artık Samsung Edge takısını bırakacak mı ?" sorusunu sordursa da Samsung'un nu konuda ne yapacağı kesin olarak belli değil. Henüz netleşmeyen bilgilere göre Samsung Galaxy S8 modelinin her iki sürümün de kavisli ekranla çıkartacak. Samsung her iki Galaxy S8 modelini kavisli ekranla sunacağı için ek bir isimle adlandırmak istememiş olabilir. Yani her iki Samsung Galaxy S8 modeli kavisli ekrana sahip olacağı için Edge takısı gereksiz görülmüş olabilir. Bu sebeple sadece büyük ekrana sahip modele "+" takısını eklemiş olabilir.

Samsung Yeniden Edge Takısını Kullanabilir!

Samsung'un ilerleyen zamanlarda tekrar düz ekrana dönmesi durumunda yeniden "Edge" takısını kullanacağı düşünülüyor.